Ask_hosmus TombulHatun aklına kazınamadık yani 🤷♀️ hayırlısı be gülüm😂😂😘😘 kırılmadım bu arada haa 😂💖💖
zarifhanim Adsizbayan Ben teşekkür ederim 🌸gerçekten gözümün aradığı kişilerdensin orada yazdıklarımda öyle ☺
incilikaftan Adsizbayan arkadaş donanımın ne olduğunu bilmediği için bilgili kişileri evliya görüyor sanırım 😏 😂 ya da üstün donanım tanrıçalık da var herhalde
Ozge49595 incilikaftan ayy ne kadar mutlu oldum bilemezsin canımsın sizde iyikş vardınız hepinizi çok seviyorum can bacılar 😍😍😍💕
Adsizbayan incilikaftan ay nerden bildin ağrılı ağrılı koşuyorum tvlte çok özür dilerim böyle bahsetmek hoş olmadı ulu orta ama feci ya
incilikaftan Adsizbayan ara verseydin keşke sen kayısı ile Yeşilçayi karıştırsan düşünemiyorum oda metebolizma çalıştırıyor
ZRaporu zarifhanim Deleted11 incilikaftan Ask_hosmus Miskin2 Anilla Duygular karşıllıklı ❤️🌹 grup değiliz belki ama aynı fikirlere sahip kafadarlar olabiliriz 😅🤩
Adsizbayan incilikaftan ahhaha yok ya kim olduğu aşikar . Sırf kin kusmak için acmis hesabını millete satasmaya yer ariyor
Adsizbayan incilikaftan ya evet hiç almim 😁 günlük cikmamda metebolizmamda sıkıntı yoktu zaten e bide mate içince feci oluyorum eşim evdeyken utanıyorum ya WC gitmeye 😁 ama tadı da harika içtikçe ilçesi geliyo insanın