Deleted11 bu arada tr de kaç şuan fiyatlar
En sevdikleriniz 💜☺️
JartiyerliKedi onada zam geldimi
JartiyerliKedi ama yatakta bakınmanin keyfi ayrı be 😅😅
birburakannesi kesinlikle 😭
Deleted11 [upl-image-preview url=//i.imgur.com/afPPkxc.jpeg]
Yakından çektim senin için 😹
JartiyerliKedi bilmiyorum kuzum manikürümü kendim yapıyorum bazende kuzenime yaptırıyorum Kuzenim kuaför ama hiç sormadım fiyatını. Protezde yaptırmadım hiç
Deleted11 pist bi resim daha atim mi içimden geldi oyuncak gibi oynatıyorum elimd sabahtan beri skskdlz
JartiyerliKedi at bakıyım 😂
JartiyerliKedi what ? 340 mı buna 🙈
Deleted11 aşkımmm 250 ama semtine göre değişir 🥰
Redkids trde yaşamıyorum kidscim😹tlde düşdüğü için BUNA normal
incilikaftan 😹geri dönmek istiyorum kocam burda kazansa ben orda yesem msçdldld🤣
JartiyerliKedi no no hiç dönme şuan ekonomi gidişatı belli değil 2022 Şubatı bekliyoruz bakalım ama tırnaklar hoş olmuş protez mi kalıcı oje mi ?
incilikaftan hiç yaptırmadım kuzum, ben jel tırnakları çok beğeniyorum ama bebeğim büyümeden yaptıramam 😂🤭
Redkids şöyle söyleyeyim sana 35 birime yaptırdım:)
incilikaftan protez kendi tırnaklarım küçüktü bebiş için ama bu ara hem düğünümüz var hem de yeni yıl için bi yaptırayım dedim eskiden hep yaptırırdım ama tırnaklarım pert olmuştu 😭bebiş doğduktan sonra bıraktım söz vermiştim bidaha yaptırmam diye ama sözümde duramadım 😹
Redkids hem merak ettim bana böyle bi tepki verdinde kendi tırnakların nasıl aşko 🤭jilet gibidir kesin atta bizde örnek alalım
zarifhanim çok teşekkür ederim düşüncelerimiz kesinlikle karşılıklı zaten çoğunlukla yorumlarda aynı düşünceleri paylaşıyoruz. Reel de olsaydık, arkadas olurduk dedigim 3 4 isimden birisin ve yazdigin güzel düşüncelerin için de çok mutlu oldum 🙂
JartiyerliKedi Bende bayılırım tırnak da yapılan her işleme 😍 kızım yatınca oje sürücem lila 💜