Deleted11 pist bi resim daha atim mi içimden geldi oyuncak gibi oynatıyorum elimd sabahtan beri skskdlz
En sevdikleriniz 💜☺️
JartiyerliKedi at bakıyım 😂
JartiyerliKedi what ? 340 mı buna 🙈
Deleted11 aşkımmm 250 ama semtine göre değişir 🥰
Redkids trde yaşamıyorum kidscim😹tlde düşdüğü için BUNA normal
incilikaftan 😹geri dönmek istiyorum kocam burda kazansa ben orda yesem msçdldld🤣
JartiyerliKedi no no hiç dönme şuan ekonomi gidişatı belli değil 2022 Şubatı bekliyoruz bakalım ama tırnaklar hoş olmuş protez mi kalıcı oje mi ?
incilikaftan hiç yaptırmadım kuzum, ben jel tırnakları çok beğeniyorum ama bebeğim büyümeden yaptıramam 😂🤭
Redkids şöyle söyleyeyim sana 35 birime yaptırdım:)
incilikaftan protez kendi tırnaklarım küçüktü bebiş için ama bu ara hem düğünümüz var hem de yeni yıl için bi yaptırayım dedim eskiden hep yaptırırdım ama tırnaklarım pert olmuştu 😭bebiş doğduktan sonra bıraktım söz vermiştim bidaha yaptırmam diye ama sözümde duramadım 😹
Redkids hem merak ettim bana böyle bi tepki verdinde kendi tırnakların nasıl aşko 🤭jilet gibidir kesin atta bizde örnek alalım
zarifhanim çok teşekkür ederim düşüncelerimiz kesinlikle karşılıklı zaten çoğunlukla yorumlarda aynı düşünceleri paylaşıyoruz. Reel de olsaydık, arkadas olurduk dedigim 3 4 isimden birisin ve yazdigin güzel düşüncelerin için de çok mutlu oldum 🙂
JartiyerliKedi Bende bayılırım tırnak da yapılan her işleme 😍 kızım yatınca oje sürücem lila 💜
Ask_hosmus sagol canım 🌷🌷🥰
incilikaftan uuu canım benim ❤️❤️Yaşı küçük yüreği büyük ❤️❤️❤️❤️❤️
zarifhanim ya bende etıketlıcem ama korkuyorum unuttum olur dıye :)
TombulHatun bizde seni sevıyoruz ❤️🥰
Deleted11 unuttuğun varsa alınır :)
incilikaftan bende french yapmaya çalışıcam beceremedim bir türlü 🤭😂