incilikaftan zarifhanim sen benim nedense hep üstün gördüğüm bir kişisin donanımlı bilginle 🙏🏼🙏🏼❤️ ❤️❤️❤️
zarifhanim incilikaftan ya böyle bir iltifata Allah razı olsun diyesim geldi estağfirullah çok teşekkürler 😄🥰
incilikaftan Benim posta ithafen bu can sıkıcı dönemde belki bu tatlı yorumlarla kalbimizi ısıtmak adına sevdiğim kişiler; @Deleted11 kan çekiyor bacım seni 😂❤️ @zarifhanim yazmama gerek yok bile 🖤 @ZRaporu nazik hoşuma gidiyor tarzı @Adsizbayan benim çaycı sevdiğim kişi 😂❤️ @JartiyerliKedi iyiki varsın samimi kız 🎀🤗 @bitterdelisi24 seni dememe gerek yok @TombulHatun tombiş ya ben gibi 🤗😂😂 @Yasak_elma yıldızımmm @Rouge naif çiçek 🌸🌸🌸❤️ @Gravidbastamor senin yerin çok ayrı kardeşim ❤️ @SansursuzKadin aramizda yoksun ama bizi izliyosun 😂 @Olivetti hazır cevap kişilere bayılırım 💃🏽💃🏽💃🏽❤️ @Ozge49595 😘😘😘 sen ve kocanla maceralarin moralim bozukken bile gülümsetiyor beni 🤗🤗 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸 Aklıma gelen hatta kalan diyelim bu kişiler @Lavinia_ eski kullanıcı adını hatırlamadım onu yazıcaktım kuzum ❤️