Akrep 🤭🤭 genelde bizde böyleyiz her hafta sarıyoruz biz gına geldi ama bişey diyemiyorum 🥺 sofrada buzlukta olucak illa.

taricat ev yapımı mantıysa işler değişir 😂😂 benim yediğim ve sevdiğim tek mantı superfresh 🥲🥲

Deleted11 benimde kedim dişledi hepsini😂😂 ama pes etmiyor onlarda hala birsürü bebek veriyorlar

Akrep bizde köpek aldık balkonda bakıyorduk çiçeklerim vardı hepsinin içinden geçti 🙈 canı sağolsun 😂

incilikaftan neli sararsınız ? Ben zeytinyağlı çok severim ama halamlar bazen etlide sarıyor oda çok güzel oluyor hissetmiyorsun bile etli olduğunu ama lezzeti bambaşka

Lavinia_ bende yemek yememe rağmen yine acıktım😂😂 kalkıp ne yesem diye düşünüyorum

Blondie makarna geleneksel bir şey sevilmemesi ayıp bence 😂😂 en çokta sıpagittii

Akrep ben çay koydum kizimi uyutayım bir tatlı yerim sayen de 😂😂

Akrep

• kaktüs 🌵
                    -kedi 🐈
                  • turuncu 🧡
                    -patlıcanlı yemekler 😋

Akrep biz normal iç yapıyoruz maydonozlu baharatlı ama teyzemler kuş üzümlü yapıyor. Etli yedim tadı güzeldi ama et durunca o gelen koku beni rahatsız ediyor.