Akrep evde de vardı kanarya ne sesinden duruluyo ne pisliğinden en son dedim salıcam bunu yeter diye sattı oda parasını yedim bende 😂😂😂

Redkids midyeyi severim ama en son yediğim yer beni soğuttu ya 🥲

Akrep bakamıyorum uzaktan seviyorum 🤭😂
      Çiçek açmayan bitkiler alıyorum artık, çiçek açanların bakımı zor biraz. Kalanchoe hediye geldi çiçekleri kurumaya başladı. Üzülüyorum sonra 🙃

Deleted11 aynı aynı bende. Genellikle devetabanı, kılıç bitkisi bunlar hem evde beslenebiliyor hemde uzun ömürlüler sadıklar insana. 🙈

Akrep En sevdiğiniz çiçek🌸
          En sevdiğiniz hayvan🐈
          En sevdiğiniz renk💙
          En sevdiğiniz yemek 🍔
          Buyrunuz hanımlar bu gecede benden olsun
          💖🌸🐹🐰🦋🐝🐈

Senin sorularını yerim😻
          1.aslında papatya demek istedim bana çok saf ve temiz geliyor ama daha ateşli olduğu için gül🤭🌹

1. Küpek🐕
            3.siyah
            4.bütün makarna türleriiii😋

Akrep Gül 🌹
            Muhabbet kuşu 🐦
            Siyah 🏴
            Mantı 🥟

Akrep devetabanı bende çok severim ama almadım daha kızımın biraz büyümesini bekliyorum, şimdilik salon sarmaşığı tarzı bitkiler var ☺️

Akrep 🤭🤭 genelde bizde böyleyiz her hafta sarıyoruz biz gına geldi ama bişey diyemiyorum 🥺 sofrada buzlukta olucak illa.

taricat ev yapımı mantıysa işler değişir 😂😂 benim yediğim ve sevdiğim tek mantı superfresh 🥲🥲

Deleted11 benimde kedim dişledi hepsini😂😂 ama pes etmiyor onlarda hala birsürü bebek veriyorlar

Akrep bizde köpek aldık balkonda bakıyorduk çiçeklerim vardı hepsinin içinden geçti 🙈 canı sağolsun 😂

incilikaftan neli sararsınız ? Ben zeytinyağlı çok severim ama halamlar bazen etlide sarıyor oda çok güzel oluyor hissetmiyorsun bile etli olduğunu ama lezzeti bambaşka