Ddimassh bayağı iyiyimiş fiyat güle güle kullan inşallah hayırlı uğurlu olsun canım

Ddimassh şimdi çizilmeyen seriler var da bilmiyorum onlar da yapar mı çizilme

Peki emsan dan aldim hem granit çelik olanları cok çok memnunum

• Peki bunu yanıtladı.
  • Peki bunu beğendi.

Peki zwilling çelik tencere seti, le creuset döküm tencerelerine de bakabilirsiniz.

• Peki bunu yanıtladı.

Peki ben karacadan ceyiz seti almistim granit ve tencere setide icinde vardi ben cok memnun degilim ablamda aynisindan aldi ama ben memnun kalamadim ileri zamanlarda degistirmeyi dusunuyorum

• Peki bunu yanıtladı.
      • Peki bunu beğendi.

Sunrise çok teşekkür ederim onlara da bakıyordum o zaman uzak durayım

Uykucutospik Korkmaz Benim suan kullandığım ama pek memnun değilim o yüzden yeni almak istiyorum ama teşekkür ederim tavsiyeniz için 💚

Francheska Çelikten memnun musunuz bir yanım Çelik al diyor ama granit yerine kararsız kaldım

Peki tencereleri disinda tabak catal kasik setleri vs herseyi cok guzel aldiklarimdan cok memnunum bi tencereleri begenmedim birde cezve takimi almistim o da hic guzel degil agzi degisik doldururken dokuluyor

• Peki bunu yanıtladı.
          • Peki bunu beğendi.

Peki ben karacanın biodiamond serisini kullanıyorum memnunum ama aklım şu tefalin kulpları çıkan, hem tava hem tencere olan, hem de fırına giren titanium performance setine bi gitmiyor değil.

• Peki bunu yanıtladı.

Mirinda evet yA onlar benimde dikkatimi cekiyor çok kullanışlı deneyen var mı acaba burda