• Öneri
  • Doğum günü için kiyafet

TombulHatun bu da güzelmiş birde tulum elbise tarzı olanlara baktım o kadar kafam karışdı ki şimdi bunu da beyendim tam oldu 😂😂

Lavinia_ ahh tulum en sevdiğim 😂 tamamen zevk meselesi canm bak hangisi hoşuna gidiyorsa ama çokda vaktin kalmamış bak 😂 bizim konsept sarı yeşil olacak diye bunı aldık aynı elbisenin kırmızısı da var jammybaby sitesinden bak direk instagramda zor bulursn elbise

TombulHatun bu yaş aradan çıkarsa rahatlarım ya 😄 tulum elbiseler de çok hoşuma gidiyor çıkıb bakıcan bakalım inşallah bir şey bulurum yoksa da bu kirmiziyi alırım artık

TombulHatun doğum gününde kombin yapmak istiyorum ama kafama uyan bir şey bulamadım 😂 ben sade takılıyorum kokoş sevmiyorum 😂😂

TombulHatun evet Teyzesi artıq iki yaşın da şimdi daha zor ya bir yerde durmuyor geçen sene sandalyesine oturtub çok güzel resimler çekmişdik bu sene durmaz bir yerde

Deleted11 ay evet cidden geçen sene bir yerde duruyordu süsleyib resim çekiyordum ya bu sene Allahım bir yerde durmaz mı çoçuk 🤦🏻‍♀️😂

Deleted11 bendw mayısta düğün var kombin yapcam hazırlara baktm bana olsa bebeğe kadın elbisesi yapmışlar diktirixem inşallah bende model bakıyorm 😂

Lavinia_ annen yakınsa ona gönder hazırlık yaptığın zaman ya da biri gelsin yanına yoksa o süslemeleri falan yapamazsın. Benimki balon hastası yapacağım zaman kesin evden göndermem gerekiyor 😂😂

TombulHatun bende baktım da hiç benim tarzım yok bebek için güzeller bide hep tesettürlülere var açıklar için pek kombin yok heralde açık anne olmaz deyip yapmamışlar 😂😂

Lavinia_ kızına bakarken kendinde ayarlar kendine bişeyler 😂 sanırım ben aceleciyim martta doğum günü balonları pankartı vs bile hazır bi ben değilim 😂😂