• Muhabbet
  • Dolar důştů zarar bůyůk ne yapıcaž 🤑😐😐😵

Hello33 aynen canım, kaybetsekte zaten üzülmeyiz. Çünkü kendi birikimimiz degil. 😂

Eucleas sorularımın cevaplarını biliyorum canım sorular orada sitemim zaten. Yoksa kimseden açıklama beklemiyorum.

Eucleas Bebeğe bakıp piyasaları kontrol edememenin maliyeti benimki desenize 🙃

ZRaporu kuzum bende sitem ettim zaten ,yoksa zaten biliyorsundur bu kadarcık paranın hatta suni sarış efektinin kimsenin cebini dolrumayacağını haliyle bir yerede gidemeyeceğini , fikrimi paylaştım sadece,tam bi kumar oynanıyor malesef inş daha beter olmayız

Zarifmom dün sabah 17.9 dan 1000 dolar aldım dün akşamı söylemiyorum biliyorsunuz zaten 😬

Zararım yok ne altının var ne dolarım tl var oldugu kadar hamd olsun

Zarifmom eşim analiz yaptığı için düşüp çıkacağını biliyor o yüzden almadı dolar hatta bayağıdır 15 bin karımiz var

Zarifmom 4bün kadar zararım var eşime bin dedim 😩 alma demişti cünkü bana

Bal10cuk analizle erdoğanın böyle bir açıklama yapacağını nasıl öngördü acaba benim eşimde finans sektöründe çalışıyor herkesi şaşırttı bu hamle, neye göre böyle bir öngörüde bulundu eşiniz ve yeni model hakkında ne düşünüyor merak ettim 🙂

Sansebastian Erdoğan konuşma yaparken ztn tv acikti o an düşen bir şey i aniden satabilirdi ama bir şey almadigimiz için satmak zorunda kalmadı

Bal10cuk öngörünüzüb neye dayandığını merak etmiştim 😅 peki gidişat hakkındaki yorumu nedir eşinizin bu ürüb rağbet görür mü şu an herkes stabil konumda bence borsa altın dolar emtia dibe çakıldı tekrar yükselişe geçer mi öngörüsü nedir 😬