Aliciasierra en iyisi tüpleri bağlattırmak ben bağlattırdım deymeyin keyfime 😅
Prezervatifle hamile kalan var mı?
- Düzenlendi
PiTi yaşım tutmadi aslinda 2. Bebemi sezaryen oldum ama 24 yaşındayım olmaz dedi doktor 😥😥😥 3 seneye 2 çocuk sığdırdım bacım artık çok korkuyorum
Aliciasierra ay çok zor çiçeğim ben de 4.5 yıllık evliyim valla iki çocuk yeter allahım isteyene versin benimkilere de sağlık uzun ömürler versin dedim hep ama evet yaşın küçük ben 31 yaşındayım ordan kurtardım. Ama yaşın tuttuğunda küçük bir operasyon ile halletilebilirsin
- Düzenlendi
PiTi aynen bende öyle diyorum rabbim olmayanlara versin bize de sağlıkla.hayurli evlat olarak büyütmeyi Nasib eylesin ♥️ ayy insaAllah valla yaptırırım bende çünkü ben ceket atsa hamile kalanlardanımm 😅😅😅
Aliciasierra anammm sen de mi bürütüssss 😅😅 hemen azıcık kaçmayı versin valla o yolunu buluyor 🤣
PiTi ahahahha ayneenn vallahi öylee ödüm kopuyor 😂🤦🏻♀️
Aliciasierra Allah isteyene versin diyip geçiyoruz her seferinde 😅
durununannesi bebeğim 16 aylıkken prezervatif ile hamile kaldığım öğrendim
Karagul23 yaaaaa gerçekten mii?🤦🏻♀️
PiTi Allahtan son kullanma tarihine daha var 😂😂
Ysmn34 ben inceliyorum ışığa tutup 😂😂😂 bittikten sonrada bakıyorum psikopat gibi yaklaşıp bakıyorum sızma var mı diye 😂😂🤦🏻♀️
Rana_elis bende içimde kalmasından korkuyorum hep 😂😂 arada kontrol ediyorum mazallah
Popy_ ben başında takıyorum ilişkinin ne olur ne olmaz 🙅♀️
oreo61 demee 🥺
durununannesi riske atmamak lazım 😊
durununannesi aynen bende arada bakıyorum yerinde mi diye sonra devam ama o korkuyla pek zevk de almuyo insan valla ben öyleyim zevkten çok bişe olur mu korkusu oluyo
durununannesi 1,5 aylık daha bebeğim hemen yorumları okumaya geldim 😊