Minik1anne1 Osana erkeklerin niyeti bozuk diye yargiliyorsunuz ama dizinde niyetinizin düzgün olduğu söylenemez siz istemeseniz hiç bir erkek sizinle birlikte olmaz. Bu saatten sonrada size verecek bı akil kalmamış malesef..
ZRaporu Osana önce saçmalık dediğin şeye sahip çık. Yaptığın şeyin arkasında dur. Zevk almak için mi yapıyorsun seks bağımlılığın mı var onu anlaman için psikolojik destek alman şart. Ama bana göre bedenine saygın varsa zevk için yapıyorsan her önüne gelenle yapmazsın. Günahı yanlışı değil burada eleştirdiğim her önüne gelenle olması sadece. Bir de çocuğun olması etkeni belki senin için durdurucu olur. Şunu anla seks her önüne gelenle yapılacak bir şey olsa eskortluk diye bir meslek olmazdı.
Osana ZRaporu her önümle gelenle değil ama biraz hoşlandığım kendinden biseyler bulduğum birileri diyim ama psikoloğa gitmeyi tabiki düşünüyorum
Rouge Osana sen eger sadece bunları bırakmak istiyorum desen sana kızmazdım. cünkü düzeltmeye calısmak isterdin gerçekten .ama seviyorum aklım birinde diyip baska ilişkiler yasayabiliyosan bu sıkıntı .istegin eşine donmek mi yoksa nasıl desem ben irade dicem sen anla iradesizlik mi ?ben senin bir evlilige ilişkiye hazır oldugunu hissetmedim okurken .once kendi degerini bedenin degerini bilip kendine vakit ayırman lazım .irade sonradan kazanılan bisey mi bilmiyorum ama cok istenirse neden olmasın. hersey once sende bitiyor o yüzden kendine vakit ayırmalısın bu kafa karışıklığıyla eşine donme sansın olsa bile henüz donmemelisin .lütfen bana kızma ama bence bedenini düsünmemek bu sekilde kullanmak normal bir düşünce degil yolunda gitmeyen seyler var demektir ve bunu düzeltmek istemek ne linclenilcek nede ayıp bir durum
Osana Rouge biliyorum dönmekle olmayacak zaten bende düzeltmek istiyorum bu durumu bu durumun içinden çıkmak istiyorum artık
Hayat_ Osana bak canim seni yargilayanlari suan hic dusunme evet evliyken eger birliktelik olsaydi cok yanlis olurdu ama sen cahillik yapmissin Allah bizleri annemizin bize olan merhametinden bile daha cok merhametli annesin sen evladin var evladina cok merhametlisindir o duyguyu biliyorsun iste Allah bize dahada cok merhametli. Tovbe et tovbende samimi ol Rabbim affeder emin ol sen yeterki samimi ol tovbende ama tovbe ettigin seyi de birdaha yapma tamammen birak ve sana şunu soyleyeyim gunahlarini da kimseye soyleme gunahlari birine söylemek iyi birsey degilmis şahidin olmayacakmis Allah gunahimizi ortuyor ve biz onu birine anlatarak ustunu aciyoruz bunun uzerine ayetler hadisler var bak istersen o yuzden bence bu son olsun kimseye gunahini anlatma derim
Osana Hayat_ tessekur ederim ama kendime zor söylediğim şeyleri birilerine anlatamak iyi gelir diye düşündüm artık
Rouge Osana onlar profesyoneller ve bunun için varlar inan garipsemezler sen bir tek seni biliyosun o yüzden
Hayat_ Osana oyle olur ama guzel dusun bak emin ol cogumuzda var bu kimse dort dortluk degil unutma bunu sen yeterki kalben tovbeni et allahin hoşnut olacagi seyler yap Rabbim insAllah seni affeyler
buket2020 Habire biriyle birlikte olmuşsun anlamadım hadi önceden cahildin gerçi bu kadar da olmaz kaç kere o haltı yemişsin evlenmişsin Çocuğun olmus ya çocuğun! insan hiç mi utanmaz Anne olmuşsun ne bu her bulduğunla yatmak her yattığın sana ne gözüyle bakıyo acaba valla gayette normal ha sana desem şimdi zoruna gider bi laf var da demiyeceğim ama yazık ya gerçekten hemcinsim olarak böyle kadınlardan iğreniyorum o evlada acıyorum boşanmışsın babası ne alemde sen ne vereceksin o çocuğa hayatın sex olmuş sana dicek bişey kalmamış Allah islah etsin bacak aranı bu kadar ucuz görme
Birakrepkadini buket2020 bu yorum baya sert olmuş keşke bu kadar kırıcı olmasak ya. Çok acımasızca davranmissiniz
Bsrkaya buket2020 yorum baya sert olmuş okurken bile ağzım açık okudum. Bu kadar böyle düşmana saydirir gibi saydirilir mi canım tovbe yarabbi güzellikle söyle ne soyliceksen. Hahh simdi sen azarladın oda hemen dediğini yapcak 🙄
Birakrepkadini Osana umarım ateşini söndürürsün kuşum aksi halde vicdanen ateşinin harlanmasına ramak kalmış 👌🏼
Osana Birakrepkadini sorun degil yapacak bisey yok saolun ama bunları göze alıp yazdım buraya iyi kötü yorumlar iyi gelenlerde oldu bana tessekur ederim ben aslında bunları yaşadığım kötü aile hayatıma bağlıyorum yaşadığım tranvalara psikoloğa gitmek birine yüz yüze bunları anlatamak zor olacak inşallah kendi kendime halledebilirim belki ilac kullanmaya başlarım bir şekilde düzelir
buket2020 Birakrepkadini ama yemin ederim böyle hem sinir oldum o çocuga üzüldüm anne olarak insan hemen evladı düşünüyo kendi kötü aile hayatına bağlıyo yaşadıklarını ama onun çocuğa sunduğu ailede aynısı çocuğuda ilerde ne yaşıcak oda aileye bağlıcak ne diyim Allahım korusun o yavruyu 😔
Manuka10en Birakrepkadini aynen, dünya küçük kimseyi kınamamak lazım, aynı şeyi kendi evladıyla sınanmayacağını nerden biliyorsa, yazık ya kimseyi kınamayın, kınadığınız şeyi yaşamadan ölmezsiniz demiş peygamberimiz.