efuliimm bu süreçte once kendini kısıtlamaman lazım .kısıtladıkca zorlanırsın iraden gider .biz diyet yaptığımızda canımız tatlı istediginde az kalorili fit tatlılar yapıyoruz .artık her tatlının fit versiyonu var internette. ve bu sayede baska seylere yönelmiyoruz irademiz düsmüyor. nede olsa istedigimizi yiyoruz. diyet sırasında asla tok hissetmeyebilirsin ama ac da hissetmemen lazım .ara ogunler yap kendine ki ac hissedip bozma. bol bol yesil beyaz çaylar iç hem yeteri sıvıyı almıs olucaksın hem o kadar güzel odem atıyor ki .ama günde bir tane degil iki üc taneye kadar içiyoruz .annem 5 kilo verdi diyeti bıraktı istedigi kiloya geldi yine diye .yapman gereken tek sey iraden gitmeden o istedigin seyi fit hale cevirmek

Rouge çook teşekkür ederim o kadar ozguven verici yazmissiniz ki saolun❤

Redkids evet ben faydasını gormeye basladim 1 ay oldu kullanali sakinim herşeye sinirleniyordum suan tam tersi sakin davranıyorum doktor kontrolünde kullanilmali ama

incilikaftan suan hamilelikte n kalan 8 kilom var ve veremiyorum. Oglum emdigi icin her diyet programi uygun olurmu bilemedim🥴

efuliimm Şuan bende diyet ve spor sürecindeyim.. canımın sıkıntısını abur cuburla yemekle mutfakla geçirir oldum. Baktım aldıkça alıyorum bi dur dedim artık. Aralıklı orucu yapabilirsin ben şuan onu yapıyorum kendimi aç bırakmıyorum. Spor yapıyorum evde elektrikli bisikletim var onu sürüyorum, canım tatlı istediğinde sağlıklı kalorisi az şeyler arıyorum. Kendimi daha sağlıkı yaşamaya yönelttim o arayışlarla daha çok motive oluyo insan. Mutlaka spor yap spor insanı motive ediyo kilo verdirmeyi hızandırıyo. Biraz irade şart. Şuan irademi koruyorum bakalım 55 olana kadar durmak yok🙈

1bbby uygulayabilirsin bende emzirirken verdi listeye ek tahin ekliyor bide 1 bardak süt 🤭 emzirme dönemim bitince üstünü çizdi onların.

[upl-image-preview url=//i.imgur.com/9do6yJI.jpeg]

Bu normal emzirmeyen için evde sporla desteklersiniz sizde benim gibi.