Mutsuzamaumutlu bnm eşimde çocuk olduktan sonra böyle uzaklaştık evden cıkan biri degil telfnunu rahat raht kurcalayabiliyrum gt tedavi ol bişy varsa dye kac kere dedim kaul etmyr oda bubarada pskytri ilçlarda kullanyr iyice grti adam dha akşm dedm abi kardeş olduk dye ona ragmen pek bş harekt faln yok yani bnde sizin gbi ne yapacgmı blmyrm 🙄🤦‍♀️

Mutsuzamaumutlu aynı sorunu bizde yaşıyoruz bizim önceden de çok düzenli değildi ilişkimiz eşim askeri personel görevlere gidiyordu bazen on beş yirmi gün gelmiyordu evlendik hemen 20 gün göreve falan gitti evde olduğu zamanlar da da hafta da bir bazen on günde on beş günde bir oluyordu o zaman da takıyordum ama yeni evliyiz yanlış anlat diye utanıyordum bişey diyemiyordum evlendikten bir sene sonra hamile kaldım ilk başta düşük tehlikesi vardı sonradan da biz korktuk 9 ay boyunca hiç olmadı doğum yaptım üç dört ay geçti eşimde hala tık yok bide ben ağır bi lohusa depresyonuna girmiştim psikolojim düzgün değildi ondan etkilenmiştir diye düşünüyordum ilk başta sonra baktım 4 ay olmuş falan bana da dank etti kafaya takmaya başladım evin içinde daha bakımlı gezmeye başladım bi kaç kere ima ettim falan hala tık yok derken baktım doğum yapalı 8 ay olmuş 9 ay hamilelik 8 ay da sonrası etti 17 ay öyle kafaya taktım ki rüyalarıma giriyordu artık sabah kalkıp bebeğimi beşikte bırakıp ağlaya ağlaya duşa giriyordum bebeğimi emzirecem diye neyse 8 ayın sonunda bi tartışma esnasında açtım konuyu oda senin psikolojin düzgün değil diye üstüne gitmek istemedim dedi e o kadar ima ettim hiçmi anlamadın dedim anlamış ama beni düşünmüş 🙄 neyse o gün oldu on on beş gün arayla bir iki kere daha oldu sonra tayinimiz çıktı taşındık falan derken tam 7 ay yine olmadı geçen gün yine aklıma takıldı yine ima etmeye başladım olmadı direkt konuya girdim ağladım falan iteleye kakalaya oldu o hafta iki üç kez şimdi yine konu kapandı beyfendi planlı yapıyor genelde hafta sonunu bekler hafta içi işe gidecek uykusuz kalmim diye bu defa da ben İstemicem gerçekten çok soğudum onun keyfini bekleyemem sorun olduğunu da kabul etmiyor nasıl duruyorsun bunca zaman diyince de yoğun çalışıyorum unutuyorum sex yapmayı falan diyor pes doğrusu günlerdir bende boşanmayı düşünüyorum germekten çok sıkıldım baya da uzun yazdım umarım okursun tam bu dertle uğraşırken bu postu gördüm bende içimi dökmek istedim

Mutsuzamaumutlu maşallah 16 yılı devirmişsiniz.Cinsellik postlarına yorum yapmak adetim değildir Ama merak ettim eşiniz kaç yaşında belki yaş itibariyle isteksizlik olabilir bazı erkeklerde oluyor ya hani

Mutsuzamaumutlu kim ne derse desin bi evlilikte cinselik cok önemli bi nevi ayakta tutuyor evliligi evlilik de birbirimizşn ihtiyacını gidermiyeceksek mutlu etmıyeceksek niye evlenir ki insan ama erkeklere göre olsada olur olmasada olur cok gamsız gıcık insan bu erkekler

Misskokulumm Beni çok iyi anlarsınız o zaman. Birde benim zoruma giden hiçbir şey yokmuş gibi davranması 😔😔

Narenciyee Canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki 😔😔Derdimi anlatamıyorum kimseye. Sonuçta biz de kadınız bizim de ihtiyaçlarımız var. Bunu anlamak bu kadar zor mu ya🥺🥺 Ben haftada bire de razıyım o da yok. Hiçbir şey umrunda değil sanki. İnsan yanında yatan çıplak bir kadından etkilenmez mi ya. Gerçekten bazen diyorum ki acaba gay mi. Ona da söyledim belki bir şeyler değişir diye yine umursamadı. Artık ben de soğudum biliyor musun. Umrumda bile değil. Kendi kendimi tatmin ediyorum. Ve gittikçe aramızda ki soğukluk artıyor. Ben elimden gelenin fazlasını yaptım artık umursamıyorum. Konuşmuyorum. Allah sonumuzu hayır etsin 😔😔😔

Deleted19 Ben 38′e girdim o da 40 yaşına girdi. Yaş itibarıyla olsa bile doktora gitse çaba gösterse bir şeyler yapsa bu kadar üzülmiycem 😔😔 Beni düşündüren bu durumu umursamaması.

Ozge49595 O kadar güzel bir cinsel hayatımız vardı ki. Gün içinde işten eve gelirdi. Çok mutluyduk. Her ilişki sonrasında çok şanslıyım, beni çok mutlu ediyorsun diyordu. Bu arada 16 yıldır hiçbir cinsel ilişki de orgazm olmadım. Hep üzülürdü seni tatmin edemiyorum diye. Önemserdi geciktirici kullanırdı. Orgazm olmasam bile gayret etmesi bile bana yetiyordu. Ama şimdi hiçbir şey umrunda değil 😔😔 Ve ben çok mutsuzum eski günlerimizi çok özlüyorum 😭😭

Zeynnep Ona karşı öyle görünüyorum ama çok üzülüyorum. Hiçbir kadın böyle davranmayı hak etmiyor.

Allllsiyi Hiçbir zaman reddetmedim eşimi. İsteksiz dahi olsam belli etmedim. Hamileliklerim de elimden geleni yaptım. Keşke yapmasaymışım. Belki de ondan böyle oldu 🤷‍♀️🤷‍♀️