Allllsiyi Hiçbir zaman reddetmedim eşimi. İsteksiz dahi olsam belli etmedim. Hamileliklerim de elimden geleni yaptım. Keşke yapmasaymışım. Belki de ondan böyle oldu 🤷‍♀️🤷‍♀️

Ozge49595 İnşallah çok sağol un. Bir gün düzelirsek ilk buraya yazacağım. O kadar birikti ki içimde paylaşmak çok iyi geldi 😔😔

Allllsiyi Dua edin bizim için lütfen. Eşimi, eski günlerimizi çok özledim her anlam da. Sanki bir rüyadaydım ve uyandım her şey bitti 😔😔

Misskokulumm psikiyatr ılacları cınsel ısteksızlık yapıyor 9 ay kullandım sıfır ıstek bırlıkte olsak bıle kupkuruydum bıraktıgım andan ıtıbaren normale dondum ama

Mutsuzamaumutlu eşinizin bu durumdan memnun olup sorun etmemesi ilginç ama kesinlikle doktora gitmeye ikna etmeye çalışın yoksa sizin için gün geçtikçe daha zor olacaktır

Peki Her yolu denedim asla ikna olmuyor. Ben de hiçbir şey söylemiyorum. İki yabancı gibiyiz ev de. Aynı yatağı bile paylaşmıyoruz 😔😔Ve bu onun seçimi. Bu saatten sonra ondan sevgi dilenicek değilim çok yoruldum çünkü

Mutsuzamaumutlu ilk basta bunda dalga ve alay edilecek hicbirsey yok canim bunu bil ilk once yasadigin durum eminimki cok zordur hadi ilac aliyor da onlar isteksizlik yapiyor desen anlarim ama coronadan sonra oldu diyorsun birkac yerde duydum corona cinsel isteksizlik yapıyormuş ve esinde bu aliskanlik yapmis belliki. Yani soyle ornek vereyim kari koca ayni yatakda yatar uyur ve bir taraf birkac kere koltukta yatarsa onun rahatligina alisir ve yatak zor gelir aliskanlik olur esinizde de bu aliskanlik olmus belliki cinsellik olur yada olmaz fark etmiyor buda doktora gidilmeden cozulmeyecek gibi doktor da muhtemelen sizi cift terapistine psikoloğa falan yollayacaktir buyuk ihtimalle esinizin ilk bunu idrak etmesi lazim cunku evliliğin başı cinselliktir bence nasil evin kolonlari olmazsa yikilir evlilikte bence cinsellik olmasa yıkılır. 3 5 ay tamam insan sabreder oyle der boyle der ama bir yerden sonra artık patlar sonucta ev arkadasi degilsiniz bu boyle olmaz aranıza sogukluk girer. Ee sizde bu yuzden bir anlik sinir ve ofkeyle esinize gay vs diyorsunuz buda esinize illaki dokunur bu bile araniza sogukluk girmesine sebep olur yani bence iş daha fazla cikmaza girmeden ileri gitmeden caresini bulmak doktora gitmek umarim duzelir ve nazara da gelmis olabilirsiniz nazar deveyi kazana insani mezara sokar diye boşuna dememisler benim annemle babami 1 kere sokakta birbirlerine kosarak sarildiklarini gordu komşular ondan sonra durduk yere birbirlerine girdiler boşanmaya kadar gidiyorlardi bizde esimle cok cok iyidik tanimadigimiz insanlarin bile hakkimizda konuştuklarını duyuyorduk sebepsiz yere kavga eder olurduk kendinizi bol bol okutun evinizde bakara suresi acin dinleyin evinizi sirkeli suyla silin insAllah duzelir canim🤲 Rabbim yuvaniza huzur mutluluk getirsin insAllah

Hayat_ İnşallah çok sağolun iyi dilekleriniz için🤲🤲 Ben üzerime düşeni yapmaya hazırım ama o hiç adım atmıyor. 1 yıl o kadar uzun bir süre ki. Dediğim gibi ilk başlarda hiç üstüne gitmedim, teselli ettim, sarıldım, öptüm üzülmesin kendini kötü hissetmesin diye. Sonra şakaya vurdum yine değişiklik olmadı. Doktor, psikolog, hoca hepsini önerdim umursamadı. Ben de nihayetinde etten kemikten bir insanım. Çok bunaldım söyledim o sözleri ve hiç pişman değilim. Çünkü bana bunu yaşatmaya hakkı yok 😔😔

Mutsuzamaumutlu tabiki yok cunku cinsellik cidden cok onemli birsey ya evliligi ayakta tutan birsey ve esinizin bunu idrak etmesi lazim kabullenmesi gerekiyor erkekler galiba bu konularda cok hassas olup kendilerine birsey konduramiyorlar