Kızlar eşimle sürekli çocuklar yüzünden tartışıyoruz çocuk olunca herşey yerine oturur derler bizimki aksine iyice sallanmaya başladı..sürekli herşeye müdahale ediyo ev işleri yemek temizlik herşeyi çok biliyormuş gibi bana öğretmeye çalışıyo beni eleştiriyor çocuklara yetemiyormuşum bi işe yaramıyormuşum sürekli psikolojik baskı yapıyo ne yapmam lazım artık kaldıramıyorum nasıl tepki gösteririmde sesini keserim bu adamın bilmiyorum
Bi fikir verin allah rızası İçin- Eş Sorunu
Yakamozz benim eşimden bir tane daha varmış meğer 🙄 tabi o bu kadar ileri gitmez de şey diyin bu evin hanımı benim neyi nasıl temizleyeceğimi pişireceğimi bilirim, vu çocukların anneside benim erkeklerin a dan z ye heer şeyiyle ilgilenecek kapasitesi olsa sende doğurabilirdin falan filan üstüne ekle çıkar sen, benide çıldırtıyor eve geliyosun sıcak yemeğin önünde ev temiz derli toplu duşa giriyorsun çıktığında çamaşırların hazır giyinmek için vs vs hala memnun olmazlar nankörler valla 😬
Aynılarını söylüyorum dediklerinizin ama yaptığım her işi hafife aldığı İçin gözünde bi kıymeti yok tabi..her eve gelişinde ortalığa bi göz gezdirip naptın ki bugün sabahtan akşama kadar der ilk sözü bu maalesef ..
Yakamozz ben yarın hiçbişi yapmıcam ona göre tekrar konuşursun yetiyor muyum yetemiyor muyum diye. Sesinizide yükseltin bastırın eşiniZi. Sen kimsin ki yargılıyorsun ya. Kendi oturup baksın bi bakalım. Maks 5 dk tahammül ediyorlar farkındalar yani. Allahın eşşekleri
Bişey söyleyince bana saygın yok susunca beni hesaba almıyosun der o kadar dengesiz hareketleri bigün öyle bigün böyle yıldım resmen
Yakamozz size yardım etmesini söyleyin mesela evi birgün o temizlesin yada evi hiç temizlemeyin görsün neler yaptığınizim benim kolum rahstsizlanmaya başladığında evi bir hsfta suormedigim olmuştu eşim görüp neden bu evboyke diyip kendi supurmustu ve o zorluğu gördü bence . Ama benim eşim çok şükür yardım eder ama söylersem .çocuk konusunda benim esimde çok karışır yok şöyle yap böyle yap..
Yakamozz sen çok mükemmelsin de ondan mı yıllardır aynı işi yapıyorsun ben sana işini öğretmeye kalkmiyorsam herkes yerini bilsin de🙊