Siz kimsiniz? (Meslekler) 👩⚕️👩🎓👩🏫👩⚖️🤱👩💻
Nurrr98 çok güzel habibi 😂
JartiyerliKedi malesef🥲
Mucizelerim Sehr gut🙃
JartiyerliKedi inşallah canım biraz zaman alacak ama olacak inşallah, 😘
JartiyerliKedi cafe bebişim
JartiyerliKedi iki çocukla şuanda tam zamanlı ev hanimligi ve annelik yapıyorum ama gastronomi mezunuyum onun dışında pastacılık ile çok ilgiliyim
JartiyerliKedi inşallah kız 😍
JartiyerliKedi öğretmenim, ressamım. Bir de kpss öğrencisiyim fakat bu işte hiç iyi değilim😅
Ariel nedenz😂
JartiyerliKedi 4 aylık kızım var açıktan edebiyat mezunuyum şuan çalışmıyorum evdeyim , çocuktan önce 3 sene kurumsal bı firmada mağaza müdürlügü yapıyordum çocuk olunca ordanda çıktım 😌😌😌 evde kocamı bekliyorum 🤪
JartiyerliKedi kötü görümce olmam korkma 😂
JartiyerliKedi oturup ders çalışmak hiç bana göre değil 🤪 yapamıyorum bünyeme ters 🤭 yok mu ders için istek arttırıcı😄
JartiyerliKedi mühendis anne❤️
JartiyerliKedi Bi ara tıbbi sekreterlik düşündüm aslında haklısın tıp daha avantajlı
JartiyerliKedi İlköğretim,lise ve yetişkin yabancı dil öğretmeniyim(Fransızca,İngilizce).Aynı zamanda oyuncak-kırtasiye dükkanım var.2 sene öncesine kadar çalışıyordum.Hamileliğimin 3.trimester dönemine geçince öğretmenliğe ara verdim.16 aylık kızıma bakıyorum.Aynı zamanda 7 aylık oğluma hamileyim.Dükkanla da çalışanım ilgileniyor.İki çocuğumu kreşe verdiğim zaman iş hayatıma tekrar döneceğim inşallah🙏🏻
JartiyerliKedi Atanamamış bir görsel sanatlar öğretmeniyim. Kaç senedir kpss ye de girmiyorum, girsem belki hemen atanırım 😬
JartiyerliKedi anneyim muhasebeciyim işaret dili tercumaniyim☺️
JartiyerliKedi Pastacıyım ama şu an çalışmıyorum Bebeğim küçük👩🏻🍳