Kızlar benim gibi (29 haftalık gebeyim) bebeğin eşinde yaşlanma (kireçlenme) yaşayıp vaktinde doğum yapan var mı.? Erken doğum riskim var bebeğim haftasından 2 hafta geride 🤦🏻♀️ Kilosu haftasıyla uyumlu değil yani 😣
Plesanta Yaşlanması
Deleted16 benim kızımda 3 hafta geriden gidiyodu plasenta yaşlnması vardı ama aynı zamanda gebelik zehirlenmeside yaşadım 35. Haftada doğuma aldı doktorum belki gebelik zehşrlenmesi olmasaydı biraz daha idare edebilirdik
Orange-woman peki 35. Haftasında doğduğunda herhangi bir problemle karşılaştınız mı ?
Deleted16 bilgim yok canım inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın 🤲🧡
Cicilibicili Amin çok sağolun 🙏🏼
Deleted16 Sağlıkla al kucağına Lina Ada’mızı inşallah 🙏💜
Bilgim yok üstte kalsın.
Deleted11 çok teşekkür ederim iyi ki varsıınn ♥️ Amiiin 🥰🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Deleted16 sende iyiki varsın canım benim, rica ederim 💜☺️
Deleted16 Cnm plesantta yaşlanması hakkında.bir.fikrim yok ama erken doğum.da.bebek kuveze girer mi die cekiniyrsan arkdsim.34 doğum yaptı girmedi bebek bn 38+5 te DGM yaptım 1. Hfta kuvezde kaldi
- Düzenlendi
Deleted16 merak etme canım 30 haftadan sonra plasneta kendini doğuma hazırlar benim bebeğim 4 haft geriydi 38 haftada doğdu ama kilosu boyi ölçüleri 34 hafta kadardı artı böbreklerim deki sorun yüzünden plasentadan bebeğe ve bana zehir geçiyordu bide üstüne aminyotik sıvı azlığı vardı. 2200 doğdu 46cm ve küveze alınmadı çok şükür inşallah sizde sağ salim kavuşursunuz🤭
JartiyerliKedi çok şükür ya çok sevindim senin adına 🙏🏼🙏🏼 Amin çok sağool iyi ki varsın ♥️🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Sessizlik hayır kuvözü hiç düşünmüyorum inanın. Bebek sağlıklı gelsin sorun değil kuvözede girebilir orasıda güvenli bir yer . Çok korkuyorum sağlıklı gelmeyeceğinden 😔
Deleted16 gelir gelir merak etme en kötü durumda bile artık acil.mudhle.ediblir hafta olarak müsait cnku
Deleted16 rica ederim kuzum ne demek sende iyi ki varsın 😘
Deleted16 korkmaaa seksologum benim ben sağ salim doğurduysam o kadar soruna rağmen hiç bi seyden korkmamanı öneririm 🤭bak ne kalmış şunun şurasında gelince görürsün sen hamileyken ayrı bi eziyet etti şimdi ayrı bi eziyet annelik kolay değilmiş 🤭😂
Deleted16 bende de vardı 33+4 de öğrendim o zamana kadar kilo boy çok iyiydi git gide yavaşladı maalesef 36. hafta da sezeryan oldum 2.5 kg doğdu ciğer geliştirici yapılmıştı sorunu öğrenir öğrenmez onun etkisiyle sanıeım küveze girmedi
Rookie Amiin çok sağolun 🙏🏼🌸♥️
herseybos şuan nasıl peki bebeğiniz. Herhangi bir problemi var mı ? Çpk geçmiş olsun 🙏🏼🙏🏼
- Düzenlendi
JartiyerliKedi Ayy inşallah aşkımm ya çok sağol morelin için 🙏🏼🙏🏼♥️ Allahım o miniğimizi sana bağışlasın 🙏🏼🙏🏼🌸🥰gerçekten çok zor çoook.