Sessizlik Dimi ya. Çok teşekkür ederim sağolun 🙏🏼🌸🌸♥️🥰
Plesanta Yaşlanması
Deleted16 bilgim yok fakat benim kuzenimin çocuğu 34 te doğum yaptı fakat kuveze girmemişti
Deleted16 4 aylık oldk bilee hiçbir sıkıntımız olmadı 😌
[silindi]
Deleted16 canım benimde öyleydi sana tavsiyem haftada bir mutlaka doktora gözük eşi içinde yaşlanırsa bebek beslenemez ve Allah korusun bebeğin ölümüne kadar gidermiş benim bizzat başıma geldi sonra 38 haftalıkken acil sezaryene alındım bebeğimin kalp atışları zayıflamıştı bebek doğunca yoğun bakıma girebilir demişti doktor çünkü 38 de doğum yaptım ama bebeğin beli 34 kafası 36 bacakları da 29 haftayla uyumluydu ama çok şükür bebeğim doğuda yoğun bakıma falan girmedi ama çooook zayıfti 2000 gr Dı sonra çok dikkat ettim beslenmesine ayda bir kilo aldı şimdi 3.5 aylık 5000 gr
Deleted16 bizde de oldu canım olabiliyor maalesef hep 3 hafta gerideydi kafası küçük dediler mikrosefali şüphesi oldu hep plesanta yaşlandı bebeyi beslemiyor neler neler 38+ 2 doğdu şükür küçüktü ama sağlıklı çok şükür küvözde de sarılık İçin kaldı 3 gün sonuç bebekle aramız AB0 uyuşmazlığı çıktığı İçin gelişmemiş 🤷🏻♀️
Sibel47 çok geçmiş olsun evet bizimde kilo problemimiz var. Bir de ciğerleri için sizin gibi o haftalarda doğması lazım 😣
ikibalannesiii çok geçmiş olsun neler atlatmşı minik beneğiniz ya 😣 bize de en başından beri hep bişiler dediler de bu durum çok üzdü çok endişeliyim . İnşallah bişi olmaz dua edin bana 🙏🏼🙏🏼♥️
[silindi] bende bugünden itibaren çok çook dikkat edicem beslenmeye. Doktor 2 hafta da bir gel demişti. Hafeketlerini takip ediyorum artık azalma yaşarsam daha erken giderim. Çok geçmiş olsun ne zormuş ya 😔🙏🏼
herseybos ohh maşallah çok sevindim 🙏🏼🙏🏼
Polyannacilik çok sevindim inşallah bizim içinde bir sıkıntı çıkmaz 🙏🏼🌸
Deleted16 hareketlere dikkat edin sadece yavaşlıyorlar bir gün boyunca hiç hareket etmedi benim kızım her gün kontorle gidiyordum 1 haftada hiç kilo almamıştı mesela
- Düzenlendi
herseybos evet ediyorum şuan için hareketleri iyi gibi diğer günlerdeki gibi yani. Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için 🙏🏼🙏🏼♥️
[silindi]
Deleted16 saol cnm ama ne kadar beslenmene dikkat etsene plasenta yaşlandıysa bebeği besliyemez ben de senin gibi beslenmeme çok dikkat ettim ayda 3 kilo aldım ama bebeğim o ay boyunca sadece 150 gr almıştı çok dikkatli ol hareketlerini izle hafta 1 kesin doktora gözük cnm
[silindi] evet bunu doktorda söyledi. Yine de vicdanen yicez napalım. Teşekkür ederim sağolun 🙏🏼🙏🏼😘
Deleted16 rica ederim sağlıkla doğar inşallah 🙏
Deleted16 yok canım çok şükür hiçbir problem olmadı 2 kilo civarıydı ama kuvöz ihtiyacı bile olmadı
Orange-woman ohh maşallah çok sevindim 🙏🏼♥️
herseybos Amiin 🙏🏼♥️
Deleted16 inşallah.canm