Benim oğlumda plasenta yaşlanmasıyla doğdu. 32. Haftamda fark edilmişti. 38 haftalıkken 2700 47cm doğdu. Ama minicikti 🥲 Bebeğe giden kan akışında da direnç vadı benim artı olarak. Yazılan hikayelere takılma lütfen. Herkesin hikayesi başka oluyor. Ben sana hikayemi yazmayacağım çünkü ne dersem diyeyim her söylediğim sende acaba benimde böyle olur mu diye kafana takılacak. Sana faydamın olabileceği yorum yapmak istiyorum. Hiç endişelenme gelişim geriliği ile doğacak ilk bebek senin bebeğin değil. Doktorun hepimizden daha iyi biliyordur ne yapacağını. Sen hareketlerini takip et ama sürekli ona bağımlı olma. Böyle haftalar mı geçer? Rahat ol her zaman ki gibi. Sadece çok iyi beslen. Tahin pekmez çoook iyi kilo aldırıyor. Mutlaka her sabah tahin pekmez karışımı ye. Tereyağı bol kaşarlı bir tost ile yiyebilirsin mesela. Zaten gerisini sen biliyorsundur kaşar muz vs vs diye uzar gider 🙏🏻
Ama tahin pekmez benim doktorumun önerisiydi 32 haftalıkken 1200kg çıkmıştı. Öyle öğrenmiştim ben plasenta yaşlanmasını.
Önce Allaha sonrada doktorunuza emanet olun sağ selim bir seste inşallah 🥰