• Cinsellik
  • Sözlüm askerde cinsel ihtiyaçları hakkında acil bilgiiii

Anna_karenina1 ben bu şekilde mutluyum yanlış olduğunu düşünemiyorum maalesef en azından değişmediğini nasıl birisi olduğunu gördüm elde etmiş olsa bile bırakmadığını daha çok evlenmek istediğini görmüş oldum ama konu bu değil 🙏

Haticebayar tatlım sexting ile. Instagram’dan psk.ebrukaya bu psikolog çok güzel anlatıyor. Eminim kafandaki bircok sorudan kurtulacaksın 😊

Haticebayar ben aylardır yapmak istedim kimse geri donus yapmıyor ama genelde herkes istediğinde siliniyor seninkinide silerler

Haticebayar kendin silemiyosun canım moderatörler silebiliyo gerek görürlerse yada post kitleniyo ama hiçbiri yapılmadı sadece edilen beddualar silindi hakaretler silindi 🤷🏻‍♀️

Popy_ ya iyimisiniz siz ben evlenmeden böyle bişey yaşamadım evet olmasına karşıyım ama kdın yapmış bunu burda ona ahkam kesmesine kızıyorum ben yazdıklarımı doğru okuyun!

minionss ay özür dilerimmmm 💐 seni post sahibi sandım ya kusura bakma valla o yazdı sandım

4 ay sonra

Ben askerlik için albay maaşı ne kadar diye düşünürken siz hanımların bunları düşünüyor olması beni açıkçası şaşırttı. Cinsiyet değil karakter meselesi. Onların içinde aldatmaya yeltenecek kadar onursuzluk varsa sizin yanınızdayken dahi sizi aldatır.

• PiTi bunu yanıtladı.

dvrzener ablacım sen neden eski postları hortlatıp duruyorsun ya gece gece

PiTi eski postmuymus bu off gözlerimi boşuna yordum oturdum bütün yorumlari okudum 🥲🥺

Blondie ay ben de ya sonradan dank etti bi de ablamız albay parasına fena takmış

Blondie yeni gelen arkadaşlar postları hortlatıyor yeni olup olmadığına bakmadan 😂