- Düzenlendi
Haticebayar benim Türkan şoray kurallarım vardı hep 🤭🤣🤣 asla bekarken müsaade etmedim
Haticebayar benim Türkan şoray kurallarım vardı hep 🤭🤣🤣 asla bekarken müsaade etmedim
Anna_karenina1 ben bu şekilde mutluyum yanlış olduğunu düşünemiyorum maalesef en azından değişmediğini nasıl birisi olduğunu gördüm elde etmiş olsa bile bırakmadığını daha çok evlenmek istediğini görmüş oldum ama konu bu değil 🙏
Haticebayar sadece söyledim yanlış yapıyorsun dediğimi hatırlamıyorum ne yazikki
Haticebayar @Rouge yi diyosan forumdan bi tanışıklığımız var. Diğer arkadaşla bi alakam yok
delibirii anladım bu yazdıklarımı tartışmayı silmek istiyorum nasıl sileceğim
Haticebayar tatlım sexting ile. Instagram’dan psk.ebrukaya bu psikolog çok güzel anlatıyor. Eminim kafandaki bircok sorudan kurtulacaksın 😊
Haticebayar ben aylardır yapmak istedim kimse geri donus yapmıyor ama genelde herkes istediğinde siliniyor seninkinide silerler
Haticebayar kendin silemiyosun canım moderatörler silebiliyo gerek görürlerse yada post kitleniyo ama hiçbiri yapılmadı sadece edilen beddualar silindi hakaretler silindi 🤷🏻♀️
haysev He tamam anam sen haklısın
Ben askerlik için albay maaşı ne kadar diye düşünürken siz hanımların bunları düşünüyor olması beni açıkçası şaşırttı. Cinsiyet değil karakter meselesi. Onların içinde aldatmaya yeltenecek kadar onursuzluk varsa sizin yanınızdayken dahi sizi aldatır.
Blondie yeni gelen arkadaşlar postları hortlatıyor yeni olup olmadığına bakmadan 😂