Ben niye böyleyim ya akıl verin kızlar içim ölmüş benim cinsellik istek sıfır sıfır sıfırrrr😅 eşimden benim tam tersim şimdiye kadar pek takmazdi ama son 1 aydır tartışıyoruz haklıda bişey de diyemiyorum ama zorluyorum kendimi yok icimden gelmiyo eşimide çok sevdiğim halde ama olmuyo.. geçen evde babannem gibi geziniyosun artık dedi sürekli soğudun mu benddn diye sorup duruyo ama sogumadim sadece istek yok 4 gündür yine tık yok ki en son ilişkimizde söz vermiştim 2 günde bir olacak arayı uzatmicam diye ama yine olmadı..

Şimdi o içerde oturuyo bende bebeği uyutmaya çalışıyorum bı yanım mesaj at git yanına diyo bı yanımdan amaaan boşver yat uyu

Adamı kendimmden uzaklaştırıyorum farkındayım da

Neyi bekliyorsun sende demişsin işte bi yanım mesaj at diyo diye at bence mesaj güzel bir gece geçirin 😘😍

👀 üşeniyor musun acaba?? Yani öyleyse bence üşenme ve diger yanini dinle ve eşinin yanina git yarin bir gun pisman olma gec olmadan

Twogirlmom nasıl gecelek bu istek valla yarın çıkıp macun filan mı alsam ne iyi gelir ne beni evde Tazmanya canavarına çevirir 😅 şimdi mesaj atsam bebek uyanırsa ya diye hep aklımda onda oluuo

Escobar yani evet zevk alıyorum kısa da surmuyo ilişkimiz ama gerçekten o istek yok içimde

elmakabugu useniyo olabilirim valla çünkü çok uykusuz ve yorgunum boş buldugum her an yatıyorum resmen ama eşim çok istekli hafta 1 az geliyo diyo çözüm bul buna bişeyler ye iç diyo

Lagerthaaa sevişmeyi öncelik tut ilişkiye girmesende seviş mesela sert seviyorsan eşin ona göre davransın falan filan çabala yani

Lagerthaaa bizde saha yeni oldu valla bi rahatladım sorma gitsin tekrar istiyorum sert istiyorum hatta boşalma anında dalan vursun istiyorum bizimki yapmıyo

Lagerthaaa yani sende haklisin cocukla zor oluyor insan yoruluyor ama olsun esin icin bi adim at sen 😌🌹

😁😁😁 gazi aldi gitti masallah her isteksiz post acsin bari

Escobar eşim hep bana ayak uydurur saolsun macun filan mı yesem ne yapsam bilemedim beni böyle düz duvarlra tirmalattiracak bişey lazım😂