elmakabugu 👀 üşeniyor musun acaba?? Yani öyleyse bence üşenme ve diger yanini dinle ve eşinin yanina git yarin bir gun pisman olma gec olmadan
Lagerthaaa elmakabugu useniyo olabilirim valla çünkü çok uykusuz ve yorgunum boş buldugum her an yatıyorum resmen ama eşim çok istekli hafta 1 az geliyo diyo çözüm bul buna bişeyler ye iç diyo
Lagerthaaa Twogirlmom nasıl gecelek bu istek valla yarın çıkıp macun filan mı alsam ne iyi gelir ne beni evde Tazmanya canavarına çevirir 😅 şimdi mesaj atsam bebek uyanırsa ya diye hep aklımda onda oluuo
Lagerthaaa Escobar yani evet zevk alıyorum kısa da surmuyo ilişkimiz ama gerçekten o istek yok içimde
Escobar Lagerthaaa sevişmeyi öncelik tut ilişkiye girmesende seviş mesela sert seviyorsan eşin ona göre davransın falan filan çabala yani
elmakabugu Lagerthaaa yani sende haklisin cocukla zor oluyor insan yoruluyor ama olsun esin icin bi adim at sen 😌🌹
Kevser99 Lagerthaaa eşiniz ne güzel izah etmiş size ben çok istekli olmama rağmen oma yetmediğimi söylemişti şuan isteksizim zaten de ama sürekli isteyen bendim
Twogirlmom Lagerthaaa yaz yaz cinsellik evliliğin temeli bence yani gerçekten isteğin yoksa da rol yap 😂
Escobar Lagerthaaa bizde saha yeni oldu valla bi rahatladım sorma gitsin tekrar istiyorum sert istiyorum hatta boşalma anında dalan vursun istiyorum bizimki yapmıyo
Lagerthaaa Escobar eşim hep bana ayak uydurur saolsun macun filan mı yesem ne yapsam bilemedim beni böyle düz duvarlra tirmalattiracak bişey lazım😂
Lagerthaaa Escobar valla bende çok sert seven biriyim canımın yanmasını seviyorum ama iş ilişkiye adım atmak orda sıkıntı oluyo bende
Lagerthaaa Twogirlmom ondaki istek bende de olsa keşke 😂 niye böyleyim bilmiyorum yarın çıkıp kendime macun filan Alicam 😅
Twogirlmom Lagerthaaa al al valla bende istek hep var benimki hep der azgın karı gibi dolanıyon etrafımda diye Allahtan oda istekli 😂
Lagerthaaa elmakabugu bence bu formda isteksiz olan tek benim millet neler yaziyo fantezileri filan okudukça ben şok 😂