Uygulama amacını aştı artık!
JartiyerliKedi hahaha kız yok adın ilgimi çekmişti genel olsrak girdiğim postlarda varsın ondan😂
JartiyerliKedi boşver canım ya dahada uzamasını istemiyorum postları silindi görünmüyor olabilir ama asker erkek arkadaş postunun altında bi bayan evlilikten önce böyle yaşarsan böyle böyle olur gibi şeyler söylemişti bende bence evlilikle alakası yok karakter meselesi dediğim için hanfendi hazmedemediğimden tut popomu silmeme kadar getirdi konuyu😂😂 sonrada beddua yedim bissürü inşallah evliliğimde ondan mutsuz olurmuşum ondan beter olurmuşum falan filan
minionss ha tamam) bu arada üstüne alınanlar var☺️
delibirii ay tövbe tövbe yaa
delibirii dimi😂
JartiyerliKedi ne gibi neyi?
- Düzenlendi
Postunu 😂
- Düzenlendi
JartiyerliKedi herkese zıtlıkla alakası yok aslında dün hesap açıp gelen kin kusuyor kendi kendincee 😂😂
JartiyerliKedi isteyen alınanilir ki söylediklerimi yapan alınır umarım tartıştığım bağğğyan gelmez yanar çünkü burası😂
JartiyerliKedi valla nerdeyse 1 senedir kullanıyorum burayı daha ilk defa o hanfendide gördüm hakaretleri😂😂 popomu silmiyomuşum😂😂 hazmedemiyomuşum @Rouge ciğimede birsürü laf geldide yazık kuzum hanfendilik çizgisinin dışına çıkamadı yine
incilikaftan yok var kuzu vallaha yemin etmişler aanki her yoruma ters yorum yapacaklarına gözümden kaçmıyor 😂
delibirii nerde görmüş afedersin berabermi giriyor senle 🤭