Uygulama amacını aştı artık!
delibirii ha kız bide sen deöil o değişsin ya sen niye değişmiyorsun o sonradan geldi biride JartiyerliPeri diye gelmişti gördünmü 😂ama değişti
JartiyerliKedi yok be amaan bidaha pp kavgası falan çıkar mecalim kalmadı uğraşmaya😂😂 bi kere bi postun altında yazmıştım ama cevap gelmedi bende uğraşmadım ama 6-7 aydır aynı profil fotoğrafını kullanıyodum neyse sağlık olsun
JartiyerliKedi jartiyer de akla sen gelmezsen üzülürüz buralarda😂
JartiyerliKedi bana denk gelmiyor 😂😂😏😏
minionss 🤭nick çalmak yasak🤭
delibirii laz mısın😂
JartiyerliKedi e yaniii
incilikaftan ozaman kastları bana 😂çekemiyorlareee anammm
JartiyerliKedi 😂😂 tabi
JartiyerliKedi yok kız iç anadoluluyum ama baba tarafından gelen ufak çaplı sinir sorunlarım var😂😂
delibirii 😂😂ah ah bendede eşimin ailesi tarafından gelen sinir sorunlarım var şu yaşımda beni antideprasan sinir sakinleştirici ilaçlara mahkum bıraktılarr😔
JartiyerliKedi bırakanlar utansın kız boşver sen delirmene bak💃💃
JartiyerliKedi şaka bi yana olaylarını pek bilmiyorum yazdıysanda denk gelmedim anlatmak istersen özele beklerim💖
delibirii yahahah 😂 öyle deme kız bazen iş çığırından çıkıyor yersiz yere sinirim tepeme çıkıyor bazen oğlum daha 5 aylık ona bile bağırıyorum ve sonra çok pişman oluyorum çok üzülüyorum ne anlıyor ne günahı var diye🥺çok kötü bi durum yada bazen eşiç gelip öpüp sarılınca yersjz aşırı sinirleniyorum galiba gerçekten deliyim🙄