• Muhabbet
  • Uygulama amacını aştı artık!

Rouge Allah büyüktür kuzum görücez. Ben başta hiç saygısızlık etmeden gayet normal şekilde posta cevap verdim çirkinleşmese tartışma uzamıycaktı. gerçekten insanlar hakaret etmeden çirkinleşmedende tartışılabildiğini henüz öğrenemedi

delibirii ha kız bide sen deöil o değişsin ya sen niye değişmiyorsun o sonradan geldi biride JartiyerliPeri diye gelmişti gördünmü 😂ama değişti

JartiyerliKedi yok be amaan bidaha pp kavgası falan çıkar mecalim kalmadı uğraşmaya😂😂 bi kere bi postun altında yazmıştım ama cevap gelmedi bende uğraşmadım ama 6-7 aydır aynı profil fotoğrafını kullanıyodum neyse sağlık olsun

minionss deli diyincede aklınıza ben geliyim aktif değiliz ama adımızı hatırlatalım😂😂 delilik genetik babadan gelme bende boşuna koymadık o kullanıcı adını😂

delibirii ya degişik geliyor alısmadım ya bu da tatlı alısmam lazım😂

delibirii 😂😂ah ah bendede eşimin ailesi tarafından gelen sinir sorunlarım var şu yaşımda beni antideprasan sinir sakinleştirici ilaçlara mahkum bıraktılarr😔

delibirii yahahah 😂 öyle deme kız bazen iş çığırından çıkıyor yersiz yere sinirim tepeme çıkıyor bazen oğlum daha 5 aylık ona bile bağırıyorum ve sonra çok pişman oluyorum çok üzülüyorum ne anlıyor ne günahı var diye🥺çok kötü bi durum yada bazen eşiç gelip öpüp sarılınca yersjz aşırı sinirleniyorum galiba gerçekten deliyim🙄