Yasak_elma ipeksi Derler şimdi neden kadın oynasın,neden tek taraflı düşünüyorsun,neden erkeğin gönlünü hoş ediyorsun,neden erkekleri yüceltiyorsunuz,bu işler tek taraflımı,eşin senin için giyinip oynuyormu vs vs bisürü laf salatası yaparslar canım oyüzden😏
TombulHatun bitterdelisi24 kız twerk kim ben kim becerebilsem keşke biz roman havası halay vs idare ediyoz. Kocam yapsn twerk 😂😂😂
KirmiziOjeli ipeksi kucak dansını twerki falan anlarım çokta iyi ama oryantal falan yapanlara sadece gülesim geliyo rezillik 😂 adamı seksten soğutur😅
ipeksi KirmiziOjeli canım tam dansöz gibi değil bir kaç kivirtirsin bana çok kadınsı geliyor hoşuma gidiyor 😂
elmakabugu ipeksi 💃🏻💃🏻 ben oryantel severimm bi ara salsa bachataya takmistim ara ara oyle takarim bazi danslara ama eşim pek sevmez 😁 ben oynarken bazen utanir telefona kitlenir gibi yapar ahh canimcim yaa
incilikaftan TombulHatun Aaa deme öyle ben çok güzel yaparım 😂😂😘 büyük kalçalı bayanlar da daha hoş bana göre
Ask_hosmus bitterdelisi24 ayy ben yapardım, twerk, kucak dansı falan da 2.çocuk olunca bıraktım o işleri 😂😂 ama kaç kere düştüm topukluyla 🙄😂😂