Deleted10 bizi sadece miyoplar anlar🤷♀️
Reziliğimiiizi anlatalım
Twogirlmom unutulur muuuu 🤣
Kbss kadın ay ne oluyohh 😂😂😂
Glr09 hahaa pisi pisine gidiyormuşsun 🤣
Kaynanamlarla geçici süreliğine beraber yaşıyoruz. 3, 5 aylık da kızım var eşimle de doğumdan sonra ilişki çok olmadı. Neyse öğlen kalktık kahvaltı yapıcaz kahvaltıyı hazırlıyorum eşimin kucağında kız mutfağa girip çıkıyor kızı gezdiriyor bu arada da eşim ağzına alsa aşkım bu oğlanı sustur diyor popoma şaplak atıyor ısırıyor filan ben de 200 lira ver alayım filan diyorum şakasına bu tarz konuşmalarla bir 10 15 dakika geçti. Sonra yandan bi öksürme sesi geldi meğersem kaynatam evdeymiş. Yerin dibine girmiştim 😂
Twogirlmom Ay çok güldüm ya😁
Bilinmez hiç sorma ya çok kötüydü
Buzlulimonatam aynen öyle😂
Sondiyetbukucu hahaaaa kaynana da 20 dakika dinlemiş valla 😂😂😂
Deleted10 😂😂😂 hahah gözümde canlandı çok harika
MonaaRosaa iyi senle evlenmiş 🤣
Adsizbayan 😂😂🙈🙈
Antisosyalmom kullanılmışmıydı 🤪
Sondiyetbukucu ayy aklıma geldi benimde büyük kızım 4-5aylıkrı annemlere gitmiştik memlekete bebeği üst katta uyutuyordum neyse uyandı kızım annemlere bırktm cıktım yukarı eşimde işte ne dediğini hatırlamıyorum ama beni sıkıstırıyor bende olmaz diyorum filan snra aşağı bir indik ki telsiz acıkmış 😱😳 herkes bize bakıyor ama hiç bişi olmamaıs gibi davranmaya calısıyorlar cok fenaydıııı 🤣
Lise birdeyken son ders coğrafya son dakkalar ayakta herkes bekliyor zilin calmasini bende cok skşmistim gaz sıkısmasi ama acayip bisekilde bekle bekle bi hal oldum bi saldım sessizce koskoca sinifa nasil yayildi anlamadim saniyeler icinde ogretmen burnunu tutuyor herkes birbirine bakiyor iy bune iyy cam acin diye bir koku nasil yayildi anlamadim sinifin en simarik cocugu var herkes ondan suphelendi sezai osurdu diye ama iki kiz vardi yani basimda hale ile kubra onlar bana tip tip bakti bende utancimdan ertesi gun okula gitmemistim bunu anlatirken gozyaslarim akti gülmekten 🤣🤣🤣🤣
Buzlulimonatam yok demedi Allah’tan 🤣😂
KatreiMatem 😂😂😂😂😂gaz bombası geliyor
Buzlulimonatam bakkala anneme sigara almaya gitmiştim. Bakkaldaki çocuk sigaraya zam geldi deyince çıkarken hayırlı isler yerine hayırlı olsun demiştim 😂😂😂😂
Buzlulimonatam ilk okulda nöbetçi öğrenciyken sınıf defteri dağıtıyordum bir sınıfa girdim çıkarken kapıyı çalıp çıktım çok utanmıştım 😂😂😂