Deleted10 hatırladıkça hala ağlayasım geliyor benim 😂😂 çok kötüydü gerçekten. Tuvalette üstümüzü temizlemeye çalıştık biraz ben dışarı çıktım arkamdan eşim de çıktı ben bir yandan ağlıyorum o da diyor ki bütün salatayı sen yemişsin 😂😂
Reziliğimiiizi anlatalım
Lagosiyawo Manisa’ya döndüm ilçesinde yaşıyorum 🥺 o yüzden iki sene oldu buram buram o Bakırköy Zeytinburnu marmara forum Olivium falan hep içimde o kadar çok özledim ki sahilinde o kokuyu içime çekmek her köşesine ayrı özlem duyuyorum ❤️ birdaha ne zaman gider görürüm Allah bilir
Lagosiyawo sinemasına ve salonlarına bayılıyorum 😍 gişeleri bile ayrı guzel düşün ne kadar özlediğimi bizim burda bi tane gişe var iki tane salon var öyle pek giden yok sinemaya zaten İstanbul’da izlenen film ancak 1 2 bilemedib 3 aya anca buraya gelmiş oluyor ben orda izlerdim memlekete döndüğümde bakardım daha kaaaac ay sonra buraya gelirdi 😂
Buzlulimonatam benzin almaya gitmiştim camı hafif araladım söyledim o sırda böyle kalın bacaklı sarı bas parmağım büyüklünde örümcek cama geldi hızlı hızlı camı kapatmaya tusuna abasarken oda hamle yapıp içeri girdi ben dondum adam tabi para vermemi bekliyor ama örümcek kapı açma kolunun üstğne geldi örümcek vaaar açamıyorum kapıyır diyorum adam kapıyı actı o sırda örümcek tavana tırmandı bşr hamle yapıp kendimi dısarı atacaktım ki ağ atıp gözümün önğne sallandı ne kadar cığlık attığımı hatırlamıyorum bütün öüşterle filan basıma toplanıo noldunu anlamaya calısıyordu benzinci de tama abla aldım ben bunu bebeği uyandırdın diyor 🤣 baya rezil ol ustum ama örümcek korkusu olanlar beni anlar istemsiz oluyor
Buzlulimonatam ben 10 yasında falandım annemle bim alışverişe gittik alışverişi yaptık kasaya geldik kasanın oraya prezervatif koymuşlar syh kutu ben onu sakız sandım şişman bir çocuktum elime aldım bağırıyorum anne sakız alıyım mı diye annem Yasemin bırak onu ben tabi hopluyorum ya istiyorum diye inatla annem kızardı bırak diyor ama en son kasiyer adam adımı duydu Yasemin bırak o sakız değil dedi sakız uzattı ama çocuk aklı annem dışarı çıkınca bana bağırdı basına ne gelirse Boğazından gelicek diye büyüdükçe aklım erdikçe çok utandım şimdi ise çok gülüyorum
İleri derecede miyopum uzağı net göremem, bir keresinde oğlum çok küçükken eşim beni anneme bırakacaktı, apartman girişinde bebekle eşimi bekliyorum gelmesini, gözlük takmamışım, sonra bir araba geldi kapıya bende eşim diye çıktım bindim arabaya, kafamı bi çevirdim başka bir adam😂😂hemen indim apar topar
Bir keresinde de yatakodamda gaz çıkardım bağırsaklar bozulmuş fena kokuyor, eşimin de odaya geleceği tuttu. Ben kapıdan nolur gelme diye bağırıyorum oda odada bişey saklıyorum sandı inat etti ben gelme dedikçe girdi odaya, Bakınıyor etrafa, oda leş gibi kokuyor, dedim gaz çıkardım mutlu oldun mu😂
- Düzenlendi
Deleted10 onu bende yaptim Adres Verdim kapinin Onunde ilk Duran arabaya bindim gidelim dedim arkamizda ki Essas Korsan taksiciymis Selektor yapiyor inmiyorum arabadan 😂geldi Taksici siz istemistiniz taksi dedi evet dedim döndüm diyerine Sordum siz taksi deyilmisiniz Adam Hayir demezmi kizdim ormanada goturecek beni tovbe 😂Simdi guluyorum ama o an cok korkmustum 😂kocama soylemedim olayi cildirirdi 😂🤣
seksirella tekrar gelmek nasip olur inşallah 🙏 😘
Buzlulimonatam o değil kadınnbi anda bağırmaya başlayınca millette bana baktı bi an şoka girdim dondum kaldım 🤣🤣🤣
Buzlulimonatam nikah için sağlık raporu alınıyor ya kan aldırmak için gittiğimizde öncelikle randevu gerekiyormus saatleri varmış, kıza diyorum ki biz kan aldiricaktik ,kızda o iş öyle olmuyor dedi yerin dibine girmiştim
Aspirin 😂😂😂bi daha ordan benzin almamışsındır umarım
Ysmn34 😂😂😂Yasemin o zamanlar saf temiz bir çocuk tabi
Manuka10en hahaaaa 😂🤣🤣🤣🤣🤣 ay noluyohhh
Manuka10en al Çek içine şimdi meraktan geliyor zaten her şey 😂😂😂😂
Lagosiyawo hahaaa 😂🤣🤣