ipeksi Ay nişanlıyım o zamanlar aklım hep evlilikte doktordayim araya çıktı doktor sekretere diyorum ki gelin hanım ne zaman gelicek agshhshshshs 🤣🤣🤣
Deleted10 Manuka10en ben de miyobum arkasim düştü bagira bagira salaaaaakkk zzzzwwwa vs diye dalga gecerek yanina gittim. Gittim ki arkadaşım degil hocaymıs 😝
Lagosiyawo Deleted10 hanfendi bakın bizim araba şurdan geliyor kusura bakmayın valla eşim sandım dedim gülüştük 😅
Hayal_dunyasi Buzlulimonatam Bize yakın akrabamız gelmişti şehirden biz koydeydik düğün için geldiler ama ben bayramınız mübarek olsun diyip kucaklamıştim😆😆
Yasak_elma Bilinmez Birkeresinde aşağıdan zile bastılar kim oo diye bağırıcağıma aloo diye bağırmışım pencereden😂
Deleted_1 Buzlulimonatam Almanya’ya ilk geldiğim günlerde dışardan eve gelirken Alman bi adam bina kapısını açtı teşekkür ederim diyeceğime rica ederim demiştim çok utanmıştım 😂hala bile adamı görünce çok utanıyorum 😂😂
Twogirlmom Buzlulimonatam geçen bankaya gitmiştim işleri mi hallettikten sonra giderken bayana görüşürüz dedim oda olur görüşelim dedi 😂😂
Kirmizisaclikiz Buzlulimonatam çalışırken bizim şube müdürüne çalışan bi arkadaşı şikayet ediyodum. Yukardan çalışan arkadaşa seslendirler içerden geliyoruuuum diye bi ses yükseldi 🤦🏻♀️ Adam yan odamızdaymış 🥲