bende de ayni durum😏
Cinsellikk...
Nurhayatopal bendede var 😏
Panda93 Yani surekli oluyomu yoksa hicmi rahatlayamiyosunuz anlamadim ki
Esmerim ya kadinlar zaten bosaldigini hissedemez diyolar ama cogu insanda oyle sey olurmu diyo 😁
Nurhayatopal bende oluyo boşalma ama yinede rahatlıyamıyom her zamn olmuyo arada 😂
Nurhayatopal benim zevk aldığım bi nokta var oraya dokununca oluyor ve bunu 1 sene sonra keşfettim sende zevk aldığın bi nokta varsa öyle dene bide
Kadeleya 😂😂😂😂alah ne etmiye seni
Kzbnkzbn bnmde oyle canım zevk aldım bazı noktolar var 🙈
Nurhayatopal onceleri oluyodu,amma wimdi olmur .Orqazm olmaq istiyorum olamiyorum((
Nasıl zevk alıyorsunuz ben hiç olmuyor yaa
Meryemali herkes bi garipmis ya 😁😁 valla bilmiyorum
Bosaldiginizi siz anlamazsiniz zaten eşim islakliktan anlıyor ( yanlisim varsa duzeltin) ondan kisa bi sure sonrada rahatliyorum yasamayip merak edenler için kısaca yaziyim yavaş yavaş vücudumda gerilim hissediyorum 1 2 dk sonra vücudum kasılıyo kolum bacagim her yerim ve bi anda gevşemeye başlıyorum sonra kafamı bile kaldıramıyorum hemen hemen her iliskimizde oluyo 10 ilişkiden birinde yaşamıyorum bunu zevk aldığınız noktaları bilmeniz lazım bütün pozisyonları deneyin kendinizi keşfedin ben en çabuk kucakta yüz yuzeyken yaşıyorum bunu diğer pozisyonlarda daha zor rahatliyorum sizde size uygun olanı bulun