Lagerthaaa en güzeli anneni ara bu akşamı eşinle başbaşa geçir hem gönlünü almış olursun. Sabahta dayınlar gitmeden kahvaltıya gidersin onları da görmüş olursun kayınvalideye pazar gidersiniz
Annem 😔
Lagerthaaa 2 3 saatliğine durun gelin ozaman böylece herkesin gönlünü yapmış olursunuz. Hem dayınlara ayıp olmaz hem de eşinizle aranızda sorun olmaz diye düşünüyorum. Konuşun eşinizle böyle yapalım dayımlara da ayıp olmaz hem eve gelince de baş başa kutlama yaparız diye
dolapfaresi herşeyimi karisiyo iyi niyetli ama artık boğuluyorum resmen kız kardeşim de farkında niye susuyosun versene cevabni diyo ama annem kalbi kırılmasın diye sesimi cikarmiyorum dün telefonda yine biseye karıştı ben onu bu şekilde yapıyorum dediğim halde usteledi bende kapatıyorum anne dedim kapattım ağladı küstü ondan gönlünü almaya gittim
Lagerthaaa kusura bakmayın ama bunu sormanız bile yanlış tabi ki evinizde eşinizle çocuğunuzla olmalısınız. Annenizin her söylediğini dinleyerek yaparak evliliğinize karışma hakkı vermiş olursunuz. Dışardan bakınca kadının annesi bir evliliğin ne kadar içinde olursa o evlilik o kadar sıkıntılı olur. Sizin aileniz ve önceliğiniz eşiniz ve çocuğunuz. Diğerleri ikinci planda kalmalı, çok acil bir durum olmadığı sürece. Eşinizde sizde bu konuda bir denge kurmalısınız.
Ariel oğlum 5 buçuk aylık ama çok sosyal bı çocuk herkese güler insan ayırmaz sürekli bu seni bilmiyo diyo buna moralim çok bozuluyo biyere gittiğimizde misafirliğe altını değiştiricegim zaman herkesin içinde degistirebilirmisin gelimmi ben diyo yine bişey demiyorum kalbi kirilmasin annem diye ama önüne gecemiyorum artık canım oturup ağladım dün akşam sinirimden çok bunaldim
TombulHatun galiba öyle yapicam eşimin gönlünü almam lazım :(
Ariel oğlum zaten akşam 8 de uykusu gelir dayanamaz ağlar dedim durmaz akşam biz hiç biyere gitmeyiz
Mimoza Esimde öyle diyo evin içine sokuyosun kimse karışmasın diyo birazdan Arıcam ne dicek bakalım eşim
Lagerthaaa annen de biraz anlayışlı olsun insan kızının eşiyle evinde huzursuz olmasındansa gelme kızım der alternatif bir yol sunar
Lagerthaaa o kadar haklı ki şahsen ben kaynanamın benim evliliğimle ilgili herhangi biseye karışmasına sinir olurum ve asla onu dinlemem. Aynı şekilde annemi de karıştırmam kusura bakmayın kocamla huzursuz oluyoruz hayır derim. Başka türlü ben mutlu olamam ne gerek var
TombulHatun çocuk akşam durmaz yarn sabah geliriz dedim bende hata ben fazla izin verdim bunları yapmasına şimdide durduramıyorum ki
Mimoza aynen öyle eşimin ailesiyle resmiyimdir karismazlar çünkü ben izin vermem ama kendi anneme söz geciremiyorum ki
Lagerthaaa yaptığınız kıskanclığı saçma buldum ben takılmam en azından kesin bunun szide bir kök problemi var buna odaklanın ve o sorunu çözün. İkincisi bence annezine ipleri bukdar vermeyşn eşiniz hakşı yılbasında annenlerle vakit gecirmek istemeyebilir bebek görmek isteyen de size gelsin siz kendinşze gmre plan yapın. Annenin ağzına bakarsan yakında temelli annenle yasamaya mecbur kalabilirsin.
Lagerthaaa sizin yerinizde olsam eşime birşey söylemedim evde güzelce masami kurup sürpriz yapardım😍
Canim benim aslinda en basa gitmek gerek sen artik annenin evinden ciktin ailen eşin cocugun ve sen minik cekirdek ailen ❤ once bunu kabullen bence. Senin icin onemli olan ilk eşin sonra bebegin. Annenin disarida kaliyor. Tabikide annemizdir basimizin tacidir o ayri ama sende bi annesin artik seninde bi yuvan var. Evindeki olan bi muhabbeti annene anlatiyorsan herseyinde danisiyorsan sozunden cikmiyorsan annenin karismasinda onunda etkisi vardir illa ki. Davranislar cok etkiliyor. Kardesin de bak farkindaymis. Kirmak uzmek istemiyorsan anneni kendinin de uzulmemesi icin once mesefa koy her gun gitmek yerine hafta da 2 kere git evinin isi cocuk yemek vs bahane degil gercekler soyle ona gore gitme. Esinle aranizdaki muhabbeti anlatma ne olursa olsun bu sefer yorum yapmaya hak kazaniyorlar haliyle.
Dayinlar gelmis uzaktan ister aksam esinle vakit gecirdikten sonra 1 saat ugra gonullerini al ister sabah kahvaltiya git ama once eşin 👌🏻❤ nacizane fikirlerim canim benim
Bebegi kiskanmak belli zamanlarda sanirim bazi annelere oluyor yani bana da olmustu ve normal karsiliyorum cunku yasamadigimiz bi duygu ve alisma surecleri her ayi farkli farkli gozumuzun onunde buyuyor her anina tanik oluyoruz ve haliyle bizi daha fazla sevmesini istiyoruz ama inan buna eminim annenin yeri daha baska oluyor simdi sevildigi icin yeni yeni jnsanlari tanidigi icin bize oyle geliyor suanda kizim 1 bucuk yaninda yaninda gormesin hemen anne anne demeye basliyor seninde boyle olacaktir onu da takma sen. Kalir vs dedigi zaman ben cocugumdan ayrilamam vs de gec bosver ben nereye cocugum oraya de 🙈 ben oyle yaptim da
Lagerthaaa annenize söz geçiremiyorsanız evliliğinizin çatırdaması çok normal. Umarım ilerde eşinizle anneniz aranızda kalıp daha büyük bi seçim yapmanız gerekmez. Gerçekten çok zor bi durumdasınız
Lagerthaaa iyi yapmışsın anne işte kıyamıyoruz ama bazen kendimiz için sınır koymak lazım
Lagerthaaa Öyle düşünme canım çocuğun elbette sana ihtiyacı var annen desin varsın aldırma benim de annem kv kızıma annem annecim diye sever aldırış etmem sonuçta onlara anne demiyor 🙂 benimde bu yılbaşı burnumdan geldi geçen sene annemlerdeydik bu sene çağırıp durdular anlasınlar diye başbaşa bı yılbaşı kutlamadik eşimle dedim gerçekten öyle gelmiyelim dedim ısrar ettler dediğin gibi kırmayam diye tamam dedim eşim kırıldı bu sefer surat on karış onun aileside çağırdı o kestirip attı gelmicez evde kutlucaz diye ben yapamadım 🥺
Lagerthaaa inan benim oğlum da öyle canım sabah uyandığında cibinliği açınca sağa sola kıvrılarak bir kahkaha atışı vardı nasıl tatlıydı annem babam kardeşim her sabah birlikte açıyorlardı beni de tembihliyorlardı sen sakın açma biz açacağız erken uyanırsa bizi çağır diye çocuğumun her şeyiyle onlar ilgilendi 7 8 aya kadar ben emzirmek sevmek dışında çok birşey yapmadım. Bir süre annemlerde kalmıştım eşim eğitimdeydi☺️ bu arada ben küçük bebeğin altı nasıl değiştirilir bilmiyorum bile oğlum şuan 3.5 yaşında hep annem ablam değiştirirdi yani ben hiç alınganlık yapmadım ama yapsaydım konuşurdum muhakkak rahatsız olduğumu dile getirirdim kendine sıkıntı etme bu kadar bir de emziriyorsan eğer sütün etkilenir