Ariel yaaa ben senin gibi değilim ama annem geldi 1 hafta kaldı sonra kaynanam geldi oda 4 5 gün kaldı dayanamadım bidaha gelmeyin dedim herşeyini ben yapmak istedim bebeğimin abarti biliyorum ama elimde değil :(

Ariel yarin sabah gidicem bebek durmaz dedim zaten eşimle aramı düzeltmek lazım ama adam suratıma bakmiyo😅

zarifhanim hep benim hatam canım evime bu kadar dahil etmeyecektim annemi şimdi nasıl toparlicam onu düşünüyorum. Akşam bebek durmaz dedim sabahtan gidicem önce esimle aramı düzeltmem lazım

Ezelinur aynen benim çoktan unuttuğum bı konuyu annem asla unutmuyo eşime kinlesiyo bundan sonra asla anlatmicam

Lagerthaaa köpek konusunda bende istemem yani ortak alan sonucta evde olmuyor. Ama guzelce konusursaniz anlasabilceginizi dusunuyorum cunku esinizi anlattiginiza gore size de birakiyor gibi.

Lagerthaaa degilsin degilsin 😊 bende de oluyordu ama simdi yok oyle bisey. Alisma surecleri bence normal

elmakabugu Hic birşeye karışmaz hersey benim istediğim gibi olur ama köpek konusunda çok ısrarcı evde bı kedimiz var 2 yıldır bizimle ama köpek kedi gibi değilmiş inan sabahtan beri odadan cikamadm evin her yerinde tuvalet yapmış eğitim veremiyorum çünkü oglumu uyutmaya bi giriyorum 2 saatten aşağı odadan çıkamıyorum o sıra evin içine ediyo resmen :( akşam gelince eşim temizlerim diyo olmuyo sinirlerim çok bozuluyo hala konusmuyo benimle köpek gitsin dedim diye

Lagerthaaa bebeğim doğduğundan beri en büyük destekçim annem. Kalmaya gittiğimde o uyutur, sallar, manasını verir, banyosunu ettirir hep o bakar. Bu durum beni hiç bir zaman rahatsız etmedi etmezde. Kendime vakit ayırıyorum dinleniyorum. Zaten eve geldiğimde hep ben ilgileniyorum, ben bakıyorum her şeyine ben koşuyorum. Kendi fikrimce bu kadar takmamaya çalışın neticede siz doğurdunuz sizin evladınız ☺️

Minikturta benim annemde öyle soalsun abartiyoda olabilirim bilmiyorum ama benim ağrıma gidiyo böyle şeyler söylemesi bunu hep yapiyo :( farkında değildir bile yaptığının belki

Lagerthaaa bence şakayla karışık gülerek annene söyle bu durumu. Alınmaz daha dikkat eder ☺️

Lagerthaaa beni linç etmeyin ama bu hayatı onun bunun için yaşamıyoruz annemiz için bile eşinle aran acıkmış biraz bak bu gece çok güzel şeyler yaşarsınız aranız düzelir ne güzel olur çok güzel bı firsat bence dayım gelcek annemin gönlü olcak diye şahsen ben eşimle olan planımı özel gecemi ertelemem bida gelirler nolcak

Lagerthaaa bence konusarak anlatarak bu konuyu asabilirsiniz surekli evde cikamiyor kopegin de hakkina giriyoruz gibi konusun ne bilim cocuktan kopege firsat kalmiyor ilgilenemiyorum aksama kadar yazik gunah bilemedim ki valla ama bende istemezdim

Cocuklarinaasikanne eşimle konustum akşama kayınpederim aradı bebeğe hediye aldım gelin diye 1 saat orda durduk ordan da annemgile gidip 1 saatte orda oturduk yılbaşında başbaşa olmak için sorun çözüldü şükür

Lagerthaaa
          Annemin bir lafı var altın yataktada yatırsak anneyi görünce bizi unutuyor diye ki oğluma 6 aydan itibaren annem baktı çalıştığım için annemler de oğluma inanılmaz düşkündür yani sizi unuturmu mümkün değil oğlum şimdi 3.5 yaşında oradayken inanılmaz mutlu okulda inanılmaz mutlu ama beni gördüğünde farkındayım inanılmaz özlüyor ayrıca zaman zaman küçüklere aile büyükleri baktığında anneninde kendine ait zamanı olmasıda harika bişiy evham yapmayın boşuna