TombulHatun çocuk akşam durmaz yarn sabah geliriz dedim bende hata ben fazla izin verdim bunları yapmasına şimdide durduramıyorum ki
Annem 😔
Mimoza aynen öyle eşimin ailesiyle resmiyimdir karismazlar çünkü ben izin vermem ama kendi anneme söz geciremiyorum ki
Lagerthaaa yaptığınız kıskanclığı saçma buldum ben takılmam en azından kesin bunun szide bir kök problemi var buna odaklanın ve o sorunu çözün. İkincisi bence annezine ipleri bukdar vermeyşn eşiniz hakşı yılbasında annenlerle vakit gecirmek istemeyebilir bebek görmek isteyen de size gelsin siz kendinşze gmre plan yapın. Annenin ağzına bakarsan yakında temelli annenle yasamaya mecbur kalabilirsin.
Lagerthaaa sizin yerinizde olsam eşime birşey söylemedim evde güzelce masami kurup sürpriz yapardım😍
Canim benim aslinda en basa gitmek gerek sen artik annenin evinden ciktin ailen eşin cocugun ve sen minik cekirdek ailen ❤ once bunu kabullen bence. Senin icin onemli olan ilk eşin sonra bebegin. Annenin disarida kaliyor. Tabikide annemizdir basimizin tacidir o ayri ama sende bi annesin artik seninde bi yuvan var. Evindeki olan bi muhabbeti annene anlatiyorsan herseyinde danisiyorsan sozunden cikmiyorsan annenin karismasinda onunda etkisi vardir illa ki. Davranislar cok etkiliyor. Kardesin de bak farkindaymis. Kirmak uzmek istemiyorsan anneni kendinin de uzulmemesi icin once mesefa koy her gun gitmek yerine hafta da 2 kere git evinin isi cocuk yemek vs bahane degil gercekler soyle ona gore gitme. Esinle aranizdaki muhabbeti anlatma ne olursa olsun bu sefer yorum yapmaya hak kazaniyorlar haliyle.
Dayinlar gelmis uzaktan ister aksam esinle vakit gecirdikten sonra 1 saat ugra gonullerini al ister sabah kahvaltiya git ama once eşin 👌🏻❤ nacizane fikirlerim canim benim
Bebegi kiskanmak belli zamanlarda sanirim bazi annelere oluyor yani bana da olmustu ve normal karsiliyorum cunku yasamadigimiz bi duygu ve alisma surecleri her ayi farkli farkli gozumuzun onunde buyuyor her anina tanik oluyoruz ve haliyle bizi daha fazla sevmesini istiyoruz ama inan buna eminim annenin yeri daha baska oluyor simdi sevildigi icin yeni yeni jnsanlari tanidigi icin bize oyle geliyor suanda kizim 1 bucuk yaninda yaninda gormesin hemen anne anne demeye basliyor seninde boyle olacaktir onu da takma sen. Kalir vs dedigi zaman ben cocugumdan ayrilamam vs de gec bosver ben nereye cocugum oraya de 🙈 ben oyle yaptim da
Lagerthaaa annenize söz geçiremiyorsanız evliliğinizin çatırdaması çok normal. Umarım ilerde eşinizle anneniz aranızda kalıp daha büyük bi seçim yapmanız gerekmez. Gerçekten çok zor bi durumdasınız
Lagerthaaa iyi yapmışsın anne işte kıyamıyoruz ama bazen kendimiz için sınır koymak lazım
Lagerthaaa Öyle düşünme canım çocuğun elbette sana ihtiyacı var annen desin varsın aldırma benim de annem kv kızıma annem annecim diye sever aldırış etmem sonuçta onlara anne demiyor 🙂 benimde bu yılbaşı burnumdan geldi geçen sene annemlerdeydik bu sene çağırıp durdular anlasınlar diye başbaşa bı yılbaşı kutlamadik eşimle dedim gerçekten öyle gelmiyelim dedim ısrar ettler dediğin gibi kırmayam diye tamam dedim eşim kırıldı bu sefer surat on karış onun aileside çağırdı o kestirip attı gelmicez evde kutlucaz diye ben yapamadım 🥺
Lagerthaaa inan benim oğlum da öyle canım sabah uyandığında cibinliği açınca sağa sola kıvrılarak bir kahkaha atışı vardı nasıl tatlıydı annem babam kardeşim her sabah birlikte açıyorlardı beni de tembihliyorlardı sen sakın açma biz açacağız erken uyanırsa bizi çağır diye çocuğumun her şeyiyle onlar ilgilendi 7 8 aya kadar ben emzirmek sevmek dışında çok birşey yapmadım. Bir süre annemlerde kalmıştım eşim eğitimdeydi☺️ bu arada ben küçük bebeğin altı nasıl değiştirilir bilmiyorum bile oğlum şuan 3.5 yaşında hep annem ablam değiştirirdi yani ben hiç alınganlık yapmadım ama yapsaydım konuşurdum muhakkak rahatsız olduğumu dile getirirdim kendine sıkıntı etme bu kadar bir de emziriyorsan eğer sütün etkilenir
Lagerthaaa çok güzel bahane işte erken kalkmak için 😁 eğer dayınlara ayıp olmasın diye gitme düşüncen varsa eşinle de anlaş gidin görün misafirleri bir süre sonra ağlayacaktır bebek zaten hemen eve gidersiniz huzursuz oldu eve gidelim diye
Lagerthaaa Ek gıdaya geçen çocuk neden annesini unutsun. 😊 Annenizin dediklerini çok fazla ciddiye aldığınız için psikolojik olarak etkilemiş bu durum sizi. Oğlunuz çok sosyal olabilir, yabancıya da gülebilir bunlar kötü şeyler değil ki. Annenizi de tanıyıp gülebilir her gün görüyorsa tanıması muhtemel, kadın buna sevinmiş kötü bir düşünce görmedim ben.
Ama eşinizle aranız bozuksa önce onunla olan problemlerinizi halletmeniz, onunla barışmanız güzel vakit geçirmeniz evliliğinize değer verdiğinizi gösterir. Benim eşimle aram bozuk olsa dayım yada bir başkası umrumda olmazdı açıkcası çünkü hiç kimse ve hiç bir şey yuvamın huzurundan önemli değil.. 🌸
Yani annenizi her zaman görüyorsunuz, misafiriniz de sırf oğlunuzu görmek için gelmemiştir ki anneniz onlar uzaktan gelmişken oğlunuzu da görsünler diye söylemiştir bunu.
Demek istediğim insanın annesine nazı geçebilir, açıkca diyebilirsiniz tartıştığınızı biliyormuş hani eşimle küsken keyfim yerinde olmuyor o durumda gelmek istemem kimse darılmasın diye, dilerseniz bir saat görüp dönün ama eviniz burukken misafirle çay içmek tuhaf olur. Üstte bayanın yazdığı gibi bugünü eşinizle geçirip kahvaltıya dayınızı görmeye gitmeniz daha doğru bir karar olur. İki tarafın da gönlü olur 🌿
Anneler bazen böyle şeyler söyleyebilir bu kötü niyetle değil de mutlu olduklarından dolayı sizi üzmek için felan da değil bunu hiç sıkıntı etmeyin.. Eşinizle olan mesele de eşinizi haklı buluyorum eşinizle kalıp vakit geçirmelisiniz dayınız felan evin dışında olan kişiler.. siz eşinizle yaşıyorsunuz onunla problem yaşamanız sizi ve bebeğinizi kötü etkiler bu yüzden önce eşinizi memnun edin çünkü plan yapmışsınız günler öncesinden.. Birde tavsiyem var annenize herşeyinizi asla anlatmayın karıştırmayın aile meselelerinize aranızda ki kavgayı siz unutursunuz ama annenize yansırsa eğer anneler unutmaz ve yorum yapar annelerimiz bizim için çok kıymetli oldukları için de etkisinde kalırız eşimize tavrımız değişir.
mamacita mesaj attım gece güzel vakit geçirelim işten eve küs gelme diye görüldü yedim 😔 hiç bu kadar uzatmazdi eve bitane köpek getirmiş ben gidecek diyorum o kalacak diyo catistik bugün gidecek köpek ama hiç yüzüme bile bakmiyo şimdi
elmakabugu dediğiniz gibi yapicaz annemle konuştum yarın sabah gelicez diye akşamla eşimle vakit geciricez barisirsa inşallah çok uzattı bu sefer haksizmiyim bilmiyorum eve köpek getirmiş ben evde köpek olmuyo yapamıyorum diyorum o olur alisirsin diyo şuan yüzüme bile bakmiyo hiç köpek yüzünden
elmakabugu yanlız değilmisim şükür ya kötü niyetli kıskanma olsa evine gidip göstermem zaten ama bagzi cümleler çok dokunuyo ister istemez bebeğimi veresim gelmiyo kimseye kaynanam mesela alırdi kucağına bu benim benim bebeğim benim benim diye severdi bende gidip alırdım kucağımdan annesini istiyo diyo sonra sonra bıraktı öyle şeyleri
Mimoza eşimle aram bozulsun istemiyorum bundan sonra evde olan biten biseyi anneme anlatmicam zaten gitmeyide azaltirim biraz biraz :(
Ariel yaaa ben senin gibi değilim ama annem geldi 1 hafta kaldı sonra kaynanam geldi oda 4 5 gün kaldı dayanamadım bidaha gelmeyin dedim herşeyini ben yapmak istedim bebeğimin abarti biliyorum ama elimde değil :(
Ariel yarin sabah gidicem bebek durmaz dedim zaten eşimle aramı düzeltmek lazım ama adam suratıma bakmiyo😅
zarifhanim hep benim hatam canım evime bu kadar dahil etmeyecektim annemi şimdi nasıl toparlicam onu düşünüyorum. Akşam bebek durmaz dedim sabahtan gidicem önce esimle aramı düzeltmem lazım