Lagerthaaa Ek gıdaya geçen çocuk neden annesini unutsun. 😊 Annenizin dediklerini çok fazla ciddiye aldığınız için psikolojik olarak etkilemiş bu durum sizi. Oğlunuz çok sosyal olabilir, yabancıya da gülebilir bunlar kötü şeyler değil ki. Annenizi de tanıyıp gülebilir her gün görüyorsa tanıması muhtemel, kadın buna sevinmiş kötü bir düşünce görmedim ben.
Ama eşinizle aranız bozuksa önce onunla olan problemlerinizi halletmeniz, onunla barışmanız güzel vakit geçirmeniz evliliğinize değer verdiğinizi gösterir. Benim eşimle aram bozuk olsa dayım yada bir başkası umrumda olmazdı açıkcası çünkü hiç kimse ve hiç bir şey yuvamın huzurundan önemli değil.. 🌸
Yani annenizi her zaman görüyorsunuz, misafiriniz de sırf oğlunuzu görmek için gelmemiştir ki anneniz onlar uzaktan gelmişken oğlunuzu da görsünler diye söylemiştir bunu.
Demek istediğim insanın annesine nazı geçebilir, açıkca diyebilirsiniz tartıştığınızı biliyormuş hani eşimle küsken keyfim yerinde olmuyor o durumda gelmek istemem kimse darılmasın diye, dilerseniz bir saat görüp dönün ama eviniz burukken misafirle çay içmek tuhaf olur. Üstte bayanın yazdığı gibi bugünü eşinizle geçirip kahvaltıya dayınızı görmeye gitmeniz daha doğru bir karar olur. İki tarafın da gönlü olur 🌿