Ruya tuzlu suylamı silinecek 😱😱😱yakmaz mı
Vajinal mantar (candida)
Şuan geçti ama kullandığım ilaçlar yüzünden mi bilmiyorum regl olmama iki hafta var regl oldum. Belki yumurtlama kanaması anlayamadm
NarminHuseynzadeh eşimde tedavi oldu canım malesef sorun bende 😓
Ayla canım bende olurdum heradetten sonra hayatım cehenneme dönmüstü.gittigim kadın dk bana( OeKolp -creme )bunu yazdı kullandım 6 sene oldu birdaha olmadım turkiyede satılıyormu bilmiyorum yalnız
Geçen hafta benimde başıma geldi işkence gibiydi doktorada gidemedim günlük pet kullanmayı bıraktım hergün iç çamaşırımı değiştim tüğlerimi daha geç almaya başladım😜çünkü sık sık temizlemek o bölgenin florasını bozarmış tabiki hergün suyla yıkadım sabun kullanmamaya özen gösterdim bol su içtim sonuç bir kaç gündür kaşıntı yanma kalmadı kendiliğinden geçti💁🏻♀️
Bende suan aynı sıkıntıyı yaşıyorum ve sirkeli suyla temizliyorum inşallah biran önce geçer ufak bebeğim var onu bırakıp bi yere gidemiyorum evde doğal yöntemle çözüm bulmaya çalışıyorum 🤦🏻♀️😣
GlcanahinDemirdgen varsa bile emzirdiğim için kullanabilir miyim bilmiyorum zaten şu aralar çok şükür olmuyor ama bugün biraz kaşıntı var umarım mantar değildir 😑
Zeytinyağını az miktarda sürmeyi araştırabilir misin ?