Naime Yok canım engel değil. Hatta daha çok gebelikte olan bi durum. Zaten mantar vajinanın en alt kısmında oluşur. Hem her kadının yılda bi iki kez karşılaşması normal karşılanıyor.

5 gün sonra

Naime engel değil ama hamilelikte çok zor 😞

8 gün sonra

Naime yani hamilelik zaten başlı başına zor bide üstüne kaşıntı yanma eklenince çekilmez oluyor canım malesef 😔

5 gün sonra

Ayla
Canim papatya cayi ile yikan 10gun hemen goruceksin etkisini

6 gün sonra

Ayla canım bende olurdum heradetten sonra hayatım cehenneme dönmüstü.gittigim kadın dk bana( OeKolp -creme )bunu yazdı kullandım 6 sene oldu birdaha olmadım turkiyede satılıyormu bilmiyorum yalnız

• Ayla bunu yanıtladı.

Geçen hafta benimde başıma geldi işkence gibiydi doktorada gidemedim günlük pet kullanmayı bıraktım hergün iç çamaşırımı değiştim tüğlerimi daha geç almaya başladım😜çünkü sık sık temizlemek o bölgenin florasını bozarmış tabiki hergün suyla yıkadım sabun kullanmamaya özen gösterdim bol su içtim sonuç bir kaç gündür kaşıntı yanma kalmadı kendiliğinden geçti💁🏻‍♀️

• Ayla bunu yanıtladı.

Bende suan aynı sıkıntıyı yaşıyorum ve sirkeli suyla temizliyorum inşallah biran önce geçer ufak bebeğim var onu bırakıp bi yere gidemiyorum evde doğal yöntemle çözüm bulmaya çalışıyorum 🤦🏻‍♀️😣

• Ayla bunu yanıtladı.
        7 gün sonra

GlcanahinDemirdgen varsa bile emzirdiğim için kullanabilir miyim bilmiyorum zaten şu aralar çok şükür olmuyor ama bugün biraz kaşıntı var umarım mantar değildir 😑

Malefiz ya bende yaptım ama inat etti gitmek bilmedi 🤣

Kedicihnm sirke kaşıntıyı alıyor rahatlatıyor gerçekten ben içine bile sıktım ama geçmeyince geçmiyor

bir ay sonra

Zeytinyağını az miktarda sürmeyi araştırabilir misin ?

adm, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.