Zamanla alışır belki siz birsey söylemeyin bence oda farkında ve araştırmalar yapar kendisince zamanla düzelir diye düşünüyorum
Değişik hissettim 😢
Sizi mutlu etmek istiyorsa ilişkiye önem veriyodur tek taraflı bakmıyordur zaten eminim bı şekilde çözecektir sıkıntısını hassas davranmaya özen gösterin
Bsrkaya aynen zamana bıraktım
Adsizbayan öyle yapıcam canım teşekkür ederim
Nurisdeniz34 nasil istemeden bosaldi ki yani hic ten temasi falan olmadi mi?Bide Viga 150000 diye bi sprey var esim 5 dk da bosaliyordi yarim saat suruyor iliskimiz bundan alin deneyin
Nurisdeniz34 benim eşimdede erken boşalma sorunu vardı bende laf yapıyordum ona arkadaşımla konuştum krem önerdi bana sipariş ettim ön sevişme ile birlikte 1 saati aşıyoruz artık 5 dk boşalan eşim için diyorum siz düşünün farkı şuan ilişkimiz farklı boyutlar kazandı gerçekten keşke daha önce almadığıma pişman oldum sanada öneririm canım biz memnunuz baya
Nurisdeniz34 ne demek rica ederim 😊💜
bayangamzelili adı nedir kremin acaba ?
OzgeSahiin ya şöyle sanırım bu konularda çok tecrübesiz libidosu yüksek biri değil 2 3 dakika öpüşme oluyor sonra direkt pozisyona geçiyoruz yine aynısı oldu ama bu sefer kendini tutamadı bilmiyorum bellide ben zevk aldığımı çok belli ettim çünkü zevk aldığımda çok kısa sürede boşalıyor
bayangamzelili krem ismini söyler misin canım 🙃
Nurisdeniz34 eveet o erkeklerin bosalmasinda cok etkilidir kuzum ondan olabiliir
Nurisdeniz34 eros canım Trendyoldan aldım
Canım benim eşim hap kullanıyor daha önce doktor vermişti her ay bitince eczaneden alıyor