TombulHatun Vallaha mı duymadım kız ben onu kaçırmışım😂😂. Yahu yeter alın beni burdan koyun rakı masasına ben kocişkomla kadeh tokuşturmak istiyorum. Bu ben diğilimkiğğğğğ😂😂

TombulHatun kuzenler gidince kolanın yerini başka şeyler alsın. Bu saatler tam değerlendirmelik. Hele de çocuk fosur fosur uyuyorsa😂🔥

Deleted83 Huzur dolu bir yıl olur inşallah ne güzel ailecek girmişsiniz🥰❤️ Eşim yok diye bir yanım eksik gibi az bişey zoruma gitmedi desem yalan olur😏

Capkinkedi hiç sorma yaa içim eridi yemekler masalar mezeler Allah herkese huzur versin tabi kocam dan gelen bi mesajla ağlicak gibi oldum duygusallaştım baya anlam veremedim 😂

Capkinkedi Amin hepimiz inşallah kuzum. Ben bu anı çok bekledim. İnan ki çok bekledim. Şükürler olsun, Rabbim kimsenin evinden huzuru bereketi eksik etmesin. 🤲🏻❤️Dışarıya çıkmadım diye gram üzülmedim. Demledim çayımızı, aldık çerezimizi birazda kızımıza oynadık mis gibi ❤️🤲🏻Öyle deme. Önemli olan kalpleriniz bir. Eşinde sizinle olmak istemiştir eminim ama oda sizin için çalışıyor🤲🏻Rabbim güç kuvvet versin 🤲🏻

Twogirlmom Yaaaaaaa kız sen bensin yaaa😢 Adam ne yapıyorsun bitanem yazmış gözlerim doldu birden😂 Öyle anlamsız ama duygu dolu geçti işte 😏

Capkinkedi yok ya benim ki çok güzel yazmıştı[[Şu an yanında değilim ama Rabbim Geri kalan ömrümün hepsini senle aşkımla sevgilimle geçirmeyi nasip etsin, Seni çok seviyorum, Beraber bir sürü yıllarımız olsun HERŞEYİM BENİM 🥰😍😘 ] okuyunca kötü oldum ya

Twogirlmom Benimki de romantik bir mesaj attı ama işte gözlerimin dolması için yer arıyordum galiba. Azıcık zoruma gitti bu durum😏