Capkinkedi evet öyle benim ki gecelik nöbetler de oluyor zaten sabaha geliyor da işte yine de yalnızım hep
Naptınız kıslaar🥴
Evliyiz anneyiz ama yalnızız desene😢
Capkinkedi evet malesef öyle 😒😒
Capkinkedi Valla bizde ani yemekli misafir geldiği için sabahtan bu yana 7 aylık kızımla koştur durumdaydım herkes gitti eşimle kaldık ben kızımı uyutmaya çalışırken eşimin dışarı çıkması herekti şimdi hala kızımı uyutmaya çalışıyorum bir başıma yorgunluktan ölür halde 😄
Capkinkedi tabiki dışarı çıktk diye herşey güllük gülistanlık sanma 😂😂😂 mesela ben şuan çocuk uyutmaya çalışıyorm onlar içeride 😂😂😂
TombulHatun yoyohatun bu konuda ikiniz de şu an neredeyse aynı durumu yaşıyorsunuz. Kız içimiz çürümüş bizim valla bi de sabahtan kalktım bi hazırlandım bi saç bi makyaj kim için süsleniyorsam😂. Ay yine kendime üzülesim geldi kız yazık ya banaaaa🤧😂
Capkinkedi Ama en güzelini yapmışsın kendin için süslenmişsin hiç olmazsa 🥰 İnşallah bu son yalnız yılbaşı olur senin için de diğer özel günlerde beraber olursunuz😊
- Düzenlendi
yoyohatun Amin çok teşekkür ederim inşallah öyle olur🥰❤️
Capkinkedi üzülme kızzz ben uyutamadm onuda aldım içerdi geldik 😂
TombulHatun Ay çok güldüm😂😂.
TombulHatun oda bisimi😂ben 5 aylık bebeyle çıktım 😂bide üstüne alkol
JartiyerliKedi yaa sonra da uyanırız 3 saatlik uykuyla sabahn köründe çocuklu ananın ne işi var dışarda 😂😂
TombulHatun yahajha😂uyanamadım kız ben gece sağolsun eşim uyanmlş bakmlş çocuğa 😂vallaha nasıl uyuduysam bi baktım sabah 10 buçuk 😂dedim bu çocuk neden gece uyanmadı hiç oda bok uyanmadı dedi😂meğersem hep bu bakmış
JartiyerliKedi bizimki gece 4e kadar bizimle oturdu dedim sabah uyur mis bok uyudu 8de ayaktaydık 😂😂😂
TombulHatun yahahah😂iş yok dimi bari
JartiyerliKedi yok yok cumartesi günleri sadece yıl sonnda çalışırız onun dışında çalışmayız çok şükür 😂
TombulHatun oh iyi barii