Capkinkedi evet öyle benim ki gecelik nöbetler de oluyor zaten sabaha geliyor da işte yine de yalnızım hep

Capkinkedi Valla bizde ani yemekli misafir geldiği için sabahtan bu yana 7 aylık kızımla koştur durumdaydım herkes gitti eşimle kaldık ben kızımı uyutmaya çalışırken eşimin dışarı çıkması herekti şimdi hala kızımı uyutmaya çalışıyorum bir başıma yorgunluktan ölür halde 😄

Capkinkedi tabiki dışarı çıktk diye herşey güllük gülistanlık sanma 😂😂😂 mesela ben şuan çocuk uyutmaya çalışıyorm onlar içeride 😂😂😂

TombulHatun yoyohatun bu konuda ikiniz de şu an neredeyse aynı durumu yaşıyorsunuz. Kız içimiz çürümüş bizim valla bi de sabahtan kalktım bi hazırlandım bi saç bi makyaj kim için süsleniyorsam😂. Ay yine kendime üzülesim geldi kız yazık ya banaaaa🤧😂

Capkinkedi Ama en güzelini yapmışsın kendin için süslenmişsin hiç olmazsa 🥰 İnşallah bu son yalnız yılbaşı olur senin için de diğer özel günlerde beraber olursunuz😊

yoyohatun Amin çok teşekkür ederim inşallah öyle olur🥰❤️

TombulHatun yahajha😂uyanamadım kız ben gece sağolsun eşim uyanmlş bakmlş çocuğa 😂vallaha nasıl uyuduysam bi baktım sabah 10 buçuk 😂dedim bu çocuk neden gece uyanmadı hiç oda bok uyanmadı dedi😂meğersem hep bu bakmış