Capkinkedi TombulHatun yoyohatun bu konuda ikiniz de şu an neredeyse aynı durumu yaşıyorsunuz. Kız içimiz çürümüş bizim valla bi de sabahtan kalktım bi hazırlandım bi saç bi makyaj kim için süsleniyorsam😂. Ay yine kendime üzülesim geldi kız yazık ya banaaaa🤧😂
yoyohatun Capkinkedi Ama en güzelini yapmışsın kendin için süslenmişsin hiç olmazsa 🥰 İnşallah bu son yalnız yılbaşı olur senin için de diğer özel günlerde beraber olursunuz😊
TombulHatun JartiyerliKedi yaa sonra da uyanırız 3 saatlik uykuyla sabahn köründe çocuklu ananın ne işi var dışarda 😂😂
JartiyerliKedi TombulHatun yahajha😂uyanamadım kız ben gece sağolsun eşim uyanmlş bakmlş çocuğa 😂vallaha nasıl uyuduysam bi baktım sabah 10 buçuk 😂dedim bu çocuk neden gece uyanmadı hiç oda bok uyanmadı dedi😂meğersem hep bu bakmış
TombulHatun JartiyerliKedi bizimki gece 4e kadar bizimle oturdu dedim sabah uyur mis bok uyudu 8de ayaktaydık 😂😂😂
TombulHatun JartiyerliKedi yok yok cumartesi günleri sadece yıl sonnda çalışırız onun dışında çalışmayız çok şükür 😂