Benim hiç gecelik hevesim yok zaten üstümden çıkıcak niye giyeyim ki ? 🤣 kendine güzel şeyler al diyip duruyor ama zaten cinsel hayatımız aktif
Eşim gecelik giy diyor ?
Roselove Farklılık katmak istiyor ve bu bence çok iyi 😀👌 eşinle beraber gecelik bakıp alabilirsin. Bende alıcağım zaman eşimle bakıyorum onun fikri bi tık daha önemli oluyor bu mevzuda 😀
Shenshaq hayvan emojileriyle neyi kastettin canım ? Anlayamadım ?
Shenshaq ayrıca istediğim kadının üzerinden bakar alırız bu seni ilgilendirmez. Cesaretine de hayran kaldım. Muhattap olma benimle mümkünse!
Roselove ahaha al giy kız arada😂güzel 3 5 tane al zaten sen bile üstünde durunca farkı anlarsın niye istiyor
- Düzenlendi
Roselove bu nasıl bi düşünce yahu😀 ayrıca kıyafetlerle yapmak daha güzel oluyo zaten istemesi gayet normal giymek ve giymemek arasında çok fark var
sosyolog1kadin gerçekte mi ya alayım o zaman bi kaç tane ben masum bi tane penye geceliğim var o da çok sade 🤣🤣
Babada esim uzerinde ztn kalmayacak ne gerek var giymene diyirdu simdi o istiyir giymemi. Heyecan katiyor boyle seyler.
Limonlupopkek demekki lazımmış🤣
Roselove nefret ediyorum şu kafadan ee zaten hepsi çıkacak kafasından. Bazen çıkmıyor bacım hop kenara çekiyorsun, elbise gibi olandan alırsan çıkarmaz merak etme 😂
Anonimhatun 🤣🤣 canım ne yapayım modelde seçemiyorum en sonunda almayı bırakıyorum var mı önerileriniz
Roselove Bizimkide çook sever gecelik, abartısız türlü türlü her renk model geceliğim vardır rahat bi 25-30 tane 🙈 geceliksiz olmaz bizim iş 🤣 çok takıntılı o konuda avm de bi iç giyim mağazı gördüğümüz zaman hadi sen git ben bekliyorum der 🤣 En pahalısını alsaam gıkı çıkmaz 🤣 bazı erkekler seviyooor bacımm giyy sendee 🤣