Beybibeybi hee ayrılmak kafanda yok diye ayrıl demedim o yüzden sana, koy götüne tekmeyi o zaman sürünsün pezevenk, elalemi ilgilendirmez senin boşanman ailene git boşanıcam de ama kesin boşanacaksan yap bunu, geri döneceksen eğer Bi anlamı kalmaz, ama o kızın saçını başını yol hıncını al ondan rahatlarsın biraz da olsa

Beybibeybi biraz daha geç fark etsen cinsel temasta olurdu. O niyete girilmiş zaten. Affedersen nasıl olsa affeder diyip tekrar devam da eder. Ayrılmak kolay değil hele de ortada çocuk varsa. Ayrılmayı gözüm yemiyor dersen gözünü iyice korkutman lazım. Bu nasıl olur dersen mahkemeyi açıp göz dağı verip çok yalvarırsa çocuğum için mahkemeyi geri çekiyorum diyebilirsin ama bu olay sende güven problemi yaratacağı için de sağlıklı bir evliliğin olmayacak. Bunları iyice düşünüp ona göre karar ver en nihayetinde biz ne dersek diyelim hayat senin karar senin.

Beybibeybi eşinin ailesi tabiki öyle diyecek çünkü öncelikle oğullarını düşünürler seni değil 😏 aldatan sen olsaydın oğullarına karını bebeğiniz için affet oğlum diyecekler miydi? Bunu kesinlikle sor onlara ve samimi cevap versinler… aynen öyle hata yapan o utanması gereken de o. Zaten ilk yalan bu oluyo duyduğuma göre. boşluğa düştüm ben ben değildim sanki kendi yapmamış gibi. Peki kızla konuştunuz mu acaba o ne diyecek bu duruma? Belki ondan daha farklı şeyler söyleyecek.. O kızın yaptığı da tam bir pisliklik tabi ayarı belli evli olduğunu biliyor birde ama o onun sorunu yaptığı kötülüğün dönüşü bir şekilde olur.muhattabın eşin seni aldatan eşindi o sadece bir aracı..İçinde bu olduktan sonra ha o kız ha başka kız.

Eee bi sebep yoksa neden aldatmıs adi köpek bunun sonu cinsellikti bence.. hangi cesaretle kuzum ve öpücük atmış yelloz?? Kaynanan tabi alttan al dicek aynı seyi sen yapsan kıçına tekmeyi ilk onlar atardı… bence topla esyalarını ananlara git biraz burnu sürtsün bu kadar kolay olmamalı… ne namussuz karılar var evli çocuklu adama yazıyolar..gerçi asıl namussuz kocan olcak şerefsiz. Ay çok sinirlendim

Beybibeybi Rabbim yardımcın olsun öncelikle kuzum ben aynı durumda olsam ne yapardım inan bilemiyorum kalbinin sesini dinle derim sakin kafayla karar al herşey gönlünce olsun

Beybibeybi valla eşime hep derim beni aldatirsan seni rezil eder bosanirim die aslada affetmem demişimdir ama size bisey diyemem sonuçta bi kere yapan hep yapar derler

Beybibeybi bu şüpheyle yasanilmaz.. hani siz bilirsiniz ama affederseniz ömür boyu diken üstünde olacaksınız güven olmayacak. Güven gidince sevgide saygıda kalmayacak zamanla. Gerçekten şüpheyle yaşamak çok zor

Hazmedilmesi çok çok zor birşey. Affetseniz bile artık hiç birşey eskisi gibi olmayacak.

Beybibeybi böyle konularda yorum yapmam pek çünkü insanlar duymak istemedikleri şeyler söylenince farklı tepkiler veriyor öncelikle hiçbir zaman aralarında tensel temas olmadığını bilemiceksin hep içinde şüphe kalacak kaldıki buda önemli değil benim için konuşması bile boşanma sebebidir hazmedemem ben kadın olarak namusumla şerefimle evimde çocuklarımla birlikte yuvama sahip çıkıyorsam kocamda uçkuruna sahip çıkacak böyle şeylerin affı olmaz yine söylüyorum bu benim fikrim unuturum affederim yok sayarım diyebiliyorsan sanş veririsin ama zordur hazmedilmez böyle şeyler

Beybibeybi Ekonomik özgürlüğün varsa neyi bekliyorsun , hemen ayrıl çık o evden toplum baskısı hayatımızda hep var yüzü kizaracak sen değil o şerefsiz neden biz kadınlar göz yumuyoruz bazı şeylere müsade ediyoruz

Beybibeybi Bir kez yapan tekrar yapar, boşluğa düşmüş bahanesi buysa yine boşluğa düşebilir. Siz aynısını yapsaydınız eşiniz affeder miydi? Şiddet ve aldatma benim için affı olmaz. Hakkınızda hayırlısı olsun 🙏🏼

Ben hep derim ona aldatirsan biter ve geri dönüşü olmaz diye. Şimdi 2 saattir arıyor kendini affettirmek için ama yok hiçbir lafına inanmiyorum. Devamlı da uyardım onu benim ekonomik özgürlüğüm var giderrim dakika durmam diye oğlumdan vuruyor arkadaşlar beni. Her seyu düzeleceğini söylüyor ama yok kesinlikle inanamıyorum ben sevgili ol yıllarca evlen çocuk yap sonra böyle bir sey yaşa şoktayım hala.

Akıl veren herkesten Allah razı olsun okuyorum hepsini allah kimseye yaşatmasın

1 aydır devam ediyormuş bu sevgili değiliz ama konuşuyoruz dedi sarılmış kiza yalnız hissedince ben kaldıramıyorum arkadaşlar acilen psikiyatri destek almam lazım

Beybibeybi çok kötü bir durum kuzum ama senşn yerinde olsam kesinlikle affetmem çünkü bir yapan bidaha yapar bebeğine gelince sen ona gül gibi bakarsın o kaynanan olacak kadında sen oğullarını aldatan hemn silerler aç boşanma davası derler onları hiç galeye alma bile sen bilirsin ama en iyisi boşanmak affı yok sana diyorum Allah korusun yarın öbür gün başıma gelse direk giderdim ben

Beybibeybi yaşadığın çok zor, burdan yazmak tabii ki daha kolay ama inan empati yaparak yazıyorum. Tensel temas olmaması ilerde olmayacağı anlamına gelmez. Eğer sen yakalamasaydın da devam etseydi aralarında cinsel hiçbir şey olmayacağının garantisini veremez. Eğer sen yakalamasaydın ne zamana kadar devam edecekti böyle? Gittiği yere kadar gidecekti belki de. Aldatmak hiçbir zaman affedilmez boşanmasanız bile en ufak tartışmada konu buraya açılacak, söylediği güzel bir sözde aklınıza bu gelecek yani mutsuz bir evliliğiniz olacak. Gece aynı yatağa girdiğinizde, size dokunduğunda içinize sinmeyen bir şeyler olacak hep. Evet ortada çocuk varken boşanmak çok zor ama mutsuz bir aile ortamında çocuk büyütmek daha kötü bence. Bunlar benim düşüncem tabii, ben asla hazmedemezdim. Kim ne der diye düşünmeden kendi ayaklarınızın üstünde durun bence. Ayrıca eğer bunu yapan siz olsaydınız kayınvaliden bu kadar kolay eşine alttan al, affet der miydi ya da sizi içine sinerek tekrar kabullenebilirler miydi bunu düşün.

Beybibeybi bebeğimiz var diyip affetme. Eşin bilmiyor muydu bebeğinizin olduğunu,seni hiç mi düşünmedi? Sen evde çocukla uğraşırken o maşallah gönül eğlendirsin. Affetme sakın affedersen bir daha yapar bu sefer işin içine cinsellik girer daha çok üzülürsün 🙄

Hepinize yazdiklarinza cok teşekkür ederim güvenmemem lazım değil mi beni bundan sonra sen yonlendir uer şeyim sende olsun sen bil senin iznin olmadan hiçbir şey yapmayayım diyor. Serde de anaclik var malum analık inansam mi diyorum ama ona umut bekleme dedim ayrılacağım senden dedim. Çünkü güvenemiyorum ve guvenememde

Beybibeybi bebeğin için mutsuz bir evliliği yürütmek zorunda değilsin öncelikle ama annesin ve evladını babasıyla büyütmek istersin ister istemez seni anlıyorum ama bence hemen terket adamı ayrı kalın gercekten ama gerçekten burnu sürterse ve sen koçanı hepimizdej iyi taniyosun anlarsın, bebeğin için affet şimdi burda boşan demek şahsen benim için kolay gelir ama senin durumundayken asla kolay değil ama şuan kesinlikle uzaklas o adamdan derim inşallah hakkında hayırlısı olur