- Düzenlendi
Beybibeybi yaşadığın çok zor, burdan yazmak tabii ki daha kolay ama inan empati yaparak yazıyorum. Tensel temas olmaması ilerde olmayacağı anlamına gelmez. Eğer sen yakalamasaydın da devam etseydi aralarında cinsel hiçbir şey olmayacağının garantisini veremez. Eğer sen yakalamasaydın ne zamana kadar devam edecekti böyle? Gittiği yere kadar gidecekti belki de. Aldatmak hiçbir zaman affedilmez boşanmasanız bile en ufak tartışmada konu buraya açılacak, söylediği güzel bir sözde aklınıza bu gelecek yani mutsuz bir evliliğiniz olacak. Gece aynı yatağa girdiğinizde, size dokunduğunda içinize sinmeyen bir şeyler olacak hep. Evet ortada çocuk varken boşanmak çok zor ama mutsuz bir aile ortamında çocuk büyütmek daha kötü bence. Bunlar benim düşüncem tabii, ben asla hazmedemezdim. Kim ne der diye düşünmeden kendi ayaklarınızın üstünde durun bence. Ayrıca eğer bunu yapan siz olsaydınız kayınvaliden bu kadar kolay eşine alttan al, affet der miydi ya da sizi içine sinerek tekrar kabullenebilirler miydi bunu düşün.