Meryemali ya adetliyken evet kabul olmuyor abdest ama genede için rahat olsu istiyorsan al abdestini annem küçüklükten alışkanlık yaptırdığı için bana muhakkak adetli bile olsam abdest alıp çıkarım ben alıyorum şahsen 😂😂😂
Güsül
Roselove Canım 5 vakit namaz kılan biri regl döneminde namaz kılamayacağı için abdest alıp tesbih çekmeli 5 vakit. Yine dualarını edebilir. Öncesinde de normal sürecinde ki gibi abdest almalı. Geçersiz falan diye kızın aklını doldurmayın benim amcam imam.!
Deleted16 asıl sen kızın aklını karıştırma dayın mj amcan imam diye biz cahilmiyiz benimde abim imam ne olmuş yani ? Adetli kişinin gusül almasına gerek yoktur . Aç internetten oku iyice ondan sonra ahkam kes . Sanki biz dinsiziz . Akraban imamsa sen imam Mısın ?? 5 vakit namaz kılan biriyim ve adetliyken gusüle gerek yoktur . O zaman herkes günaha giriyor bunu diyorsunuz siz
- Düzenlendi
Roselove 🤣 sen abdestten girip gusülden çıkmışsın. Keşke Hz.Meryemin hayatını hadislerini vs okusaydın da öyle konuşsaydın. Bi yazılanları oku bakalım gusülden bahsetmiş miyim ben. ? 😀 Abin sana öğretsin söyle de . Kadın eşinin cinsel organına dokunmuş. Sonrasında abdest alması gerekiyor mu gerekmiyor mu ? 😀 Dini ben sana öğretemem zaten Allah Kuran-ı göndermiş açar okursun tekrar 😘 sinirlenme annem 😀😘😘
Anonimhatun ben de her duşa girdiğimde mutlaka adetli olayım olmayayım Gusül alırım. 👌
Deleted16 adetli olan bir kadının kocasıyla sevişmesi sırasında boşalırsa dahi gusül almasına gerek yoktur isterse gusül alabilir fakat yıkanması farz değildir çünkü adet olması zaten cünüp olması anlamına gelir yıkanması ile cünüplük kalkmaz isterse yıkanır isterse yıkanmaz adetin bitmesine bekler.
Roselove Hâlâ gusül diyor yaa 🤣🤣 tamam hoca abla en iyisini sen biliyorsun. 5 vakit namaz kılan biri demek ki adetli sürecinde tesbihini duasını bırakıyor 🙁
Deleted16 adetliyken cünüp olduğun için normal abdest almadan da tesbih çekebilirsin . Ayrıca tesbih çekmek için abdest almaya gerek yoktur aklında olsun . Bu kadar dalgaya gerek yok canım ısrar etme hoşuna . Adetliyken normal abdest geçmez zaten cünüpsünn. Teşbih için hiç bir zaman abdest almak mecburi değil. Ama abdest alırsann sünnet olur daha faydalı
Deleted16 5 vakit namazlı biri adetliyken tesbihini bırakmıyor adetliyken abdest geçmiyor , için rahatlatması için alınabilir sakınca yok . Amcana sorsana canım eşimin penisyle oynuyorum boşaldı abdest almaya gerek var mı diye sonuçta damadı ve senin amcan . Ailecek cinsel yönden vaaz vermesi çok hoşuma gitti açıkçası tebrikler laik imam🤣
Roselove bende senin dediğin gibi biliyorum zaten namaz kılan müslüman Bi kadın adetliyken kılmış sayılıyo arkadaştan 5 vakit tesbih çekmeli demesini ilk kez duyuyorum acaba arkadaşın mezhebi mi farklı diye düşündüm bian olurya hani mesela biz hanefiyiz eşimin elini tutarım abdest bozulmaz ama alevilerde eli değse eşine abdesti gider