RiverandSun kadın sırnaştıysa, erkek de ben evliyim diye düşünmeli yüz vermemeli Bu ne rahatlık ya … başka kadınla nasıl yakından dans ede bilir ya inanılası gibi değil
Bu aldatma mı??
RiverandSun geçmiş olsun boynuzlandiniz. Allah kurtarsın.
RiverandSun böyle adamla ömür geçmez boşa hayatım bunu. Lütfen çocuklarımız için diyipte devam etmeyin mutsuz anne mutlu çocuk yetiştiremez asıl evladını düşünüyorsan boşan.
- Düzenlendi
RiverandSun gaza getirmek istemem ama kapıya koyardım madem eşinin söz hükmü var bu ne lavbalilik acaba yemekler yenildikten sonra dağılabilirler ekstra kulube gitmelerinin amacıda buymuş zaten.Siz aynısını yapsanız neler olurdu acaba ? Birde sence kız eşinle öyle dans ettikten sonra daha birbirlerine hiçbirşey olmamış gibi arkadaşça çalışmaya devam ederler mi..
RiverandSun kendğmi senin yerine koydum şuan inanılmaz yükseldim ! Ben yıllarca “çocuklarım var boşanamam” diyen bir kadının evladıyım sonuç ne mi hala bombok psikolojilerimiz annem ben kardeşim. Ben hala bilinçaltımdan dolayı evliliğimde annemle babamın izlerini taşıyıp istemsiz o psikolojiye giriyorum kardeşim mutsuz umutsuz bir adam annem hala çekiyor hala neler yaşatıyor benim torun sahibi babam . Bu çok büyük bişey belki senin için şuan. Ufaktır ama bunu affedersen nasıl olsa affettim diye yarın daha büyüğü gelecek önüne hiç şaşmaz bu. Ve evet her erkek %99 aynıdır. Kısasa kısas çok severim çünkü insanların çoğu yaşamadan anlamazlar ya onu yaşatırım mutlaka ama konuusna göre kendi öz saygım devreye girer yaşa o deveyi güdememişsem giderim. Yani çocuklar var bilmem ne deyipte kimse kendini mutsuz bir evliliğe hapsetmeain çocuğa çok büyük zarar bu size de öyle. Kalbinizden geçeni yapın
RiverandSun aldatma tabii ki bu nasıl soru. Boşama sebebi benim için
RiverandSun tabiki aldatma işi için de her önüne gelen kadına göz göze diz dize olacak değiller yA bu konuda gevşeme sakın sen görmemiş olsaydın daha fazlasında var demek olacaktı o yüzden tavrını koy
RiverandSun tam bir şerefsiz kocanız elin kadınıyla dans edicek sonra çiçek bunlar çok normal serefsiz
İstediği kadar özür dilesin hediyeler alsın. Büyük konuşmak istemiyorum ama benim için boşanma sebebi. Bi de iş arkadaşı clubtan çıkıp iş yerine gidince kocana sırnaşmayacak mı? Daha dün ağız ağıza dans ediyoduk diye aynı gevşeklikle devam edecek. İş yerinin hikayeleri olmadığına göre ruhun bile duymayacak. Zor bi durum Allah korusun
RiverandSun Ya bazen okuduklarıma inanamıyorum bu nasıl rahatlık. Ben boşanırdım net gözüm döner böyle bir olay karşısında
RiverandSun Bunu bir kadın yapmış olsaydı ne olacaktı herkes biliyor ama özetliyim
“Bak bak bak elin herifiyle nasılsa fingirdeşiyor namussuz orr..spuuuğğğ tühh aboooovvv birde barlarda pavyonlarda içkili mekanlarda edepsiz evli birde iki çocuk anası ahlaksız ”🥴
Sonuç yine erkek yaptı ve nefsine uydu bir hata yapmış oldu bunun için yıvanı yıkman guzum gönlünü alır nede olsa bi şekilde erkektir bu götü başı oynar başlıklı 🤦 diyeee uzaaar gideeer bu hikayede yanan sinir sistemim oldu hadi baaaayh 😤
Başka işte çalışsın sizinde kafanız rahat etsin. Eğer evliliğini devam ettirmek isterse kabul eder teklifinizi. Hadi orada hasbelkader gördünüz peki ya işyerinde? Ki zaten aralarında bir çekim olmuş bunun önüne aynı yerde çalışmalarına göz yumarak çanak tutmuş olursunuz. Hoş kocanizin mayası bozuk. O kadın olmazsa başka biri. Allah yardımcın olsun, umarım bir anlık gaflettir devamı olmaz.
Tüm suç eşinde iş yemeğine gidebilir ardından pavyona da gitse karşısındaki bayanla lağbali olmanın anlamı yok. Eğlen çık git kardeşim evine
mamacita aynı şehirde değiller. Sürekli gördüğü biri değil. Ayrıca işten çıkarıcam dedi. Belgesini de göstericem sana dedi ama benim yüreğim soğumuyor ki
RiverandSun bana yavşayanlar olabilir diyerek önünü açmış sanki gayette güzel engel olabilirdi
RiverandSun çok zor bir durum güven tamamen bitti . Nasıl eskisi gibi davranabilirsin ki. Senin yerinde olsam eve almam sürünsün aklı başına gelsin
RiverandSun ay kız yok evden de kovma ya o sürtüğe giderseee
RiverandSun kadın yoklukta erkek varlıkta kendini gösterir. Bu kadar zor mu dik durup evli insan gibi takılmak? Sinek küçüktür lakin mide bulandırır.
- Düzenlendi
RiverandSun başkasıyla dans etmek mi diyecek söz bulamıyorum ben olsam iki dakika o adamın yanında durmazdım bana göre bu bir aldatmadır seni de götürmediğine göre bunu bilerek gitmiştir kadın da da suç var evli adama ne yapışıyorsun
- Düzenlendi
1dost valla öyle kadın erkek ayrımı yapılıyor hep affeden taraf kadınlar oluyor benim şöyle bir huyum var bana kim ne yaptıysa aynısını yaparım ilk evlendiğim zaman samimi yakın kız arkadaşım vardı çok güvenirdim bir gün luna parka gittik üçümüz etek diye bir oyuncak var binelim dedik bir baktım kocam oturdu arkadaşımda ben korkarım dedi yanına oturdu kocamın ben de sinirlendim gittim oyuncağı çalıştıran adamla sohbet ettim çekip gidesim vardı gidemedim öylece bırakıp zaten orda ne olduğunu anladım mesafe koydum görüşmüyorum şimdi hiç arkadaşım yok etrafımdakilere güvenmiyorum son sonu zaten o da evli çocuklu bir adamla evlendi