Normalleşmeye çalışıyorum olmuyor içim almıyor. Boşansam boşanamıyorum yani evet ben boşanırım diyenler çok ama öyle zor bir karar ki… bi süre ayrı yaşamayı teklif edicem sanırım onu gördükçe sinirim zıplıyor. Aklımda hep görüntüler. Fotoğraflara bakıp bakıp sinirleniyorum

RiverandSun Gerçekten bunu soruyor musun bir de buraya kuzum … ne işi ya bu iş falan değil yani iş iştir clyba gidip el ele omuz omuza dip dibe dans etmek nedir böyle bir saçmalık olabilir mi ? Bariz aldatma tabii ki . Lütfen hanımlar bu kadar geniş olmayalım gözlerimizi açalım böyle iş için bilmem ne oyunlarına gelmeyelim bu kadar da değil yani …

RiverandSun benim için boşanma sebebi bu kendimi yerinize koydum etmediğim küfür kalmadı aşırı sinirlendim içim soğumaz benim

Koala341 benimde soğumuyor… soğuyacağa da benzemiyor. Ama bebeğim daha 8,5 aylık. Büyük 7 yaşında. Ben çalışmıyorum. Birikimim var evet ama maddiyattan önce 2 kız çocuğu??? Nasıl olur bilmiyorum ama konuştuk az önce. Bi süre ayrı kalalım dedim. Sürekli sarılıp sarılıp yapma etme diyor. Affet bu bana ders oldu bir daha böyle bir şey olursa o zaman affetme beni diyor. Bi şans ver sadece diyor. Kafam allak bullak kızlar. Ne yapmalıyım hiç bilmiyorum. Tamam desem aklımdan çıkmayacak, yok bitsin desem o nasıl olacak inanın hiç bilmiyorum

RiverandSun aynısını sen yapsaydın, o evde otururken kulüpte bir adamla öpüşme mesafesinde dans etseydin? Kan çıkardı kan ! Ahlaksız adam… affedeceksen de süründürmeden affetme

RiverandSun silah zoruyla dans etmemis sonucta bedel ödetmeden birşey olmamış gibi devam ederseniz aynısını yapmaya devam eder

Morvyy Ya erkekler e hak ettiğini vericeksin. Kadına çok üzüldüm ya bence bu yatma esdeger. Herkesin içinde yakınlaşmak dans etmek Allah yardım etsin kadına. Bunu affeder surundurmesse ilerde çok daha fazlasıyla karsilasur

Hdgvbh kesinlikle öyle benim asla içim soğmaz unutmam

RiverandSun sizde bu durumu yaptığınızda eşinizin tepkisi ne olurdu? Oda size birdaha olursa boşanmaya gider bu iş dermiydi?

RiverandSun ay dur başlığı görmemişim kız boynuzlar uzaydan görünüyor aldatma mi diye soruyorsun

RiverandSun yok canım ne aldatması masum sarılma sonuçta 🤮 kuzum sen hiç kıskanmıyo musun tabiki aldatma ne demek evli adam karısı yok yanında başka Bi edepsizle sarmaş dolaş normal mi bide kulüpte omen tonrem 🙄sen şirket çalışanı değilsin diye götürmedi de öncesinde niye götürdü olacakları yada yapmak istedikleri diyim daha rahat yapmak için götürmedi üzgünüm kuzum yazdıklarıma üzülebilirsin ama görünen köy kılavuz istemez net tepki ver

RiverandSun
          Tatlım aldatma tabikide büyük konuşmuyum ama sentek başına yapmadın o çocukları sen nası düşünüyorsan oda düşünecekti hayır illa kadın nie böyle bi konuma sokuluyor normaşleştirmeyin Allahın aşkına bu gibi şeyleri normal mi ya ne olabilirdi en fazla demeyin daha ne olsun net tavır koy aldanma tabi hediyeler alır kanma tabi senin gönlünü almaya çalışır normalleştirmeyin lütfen ya sen yapsan ne olacaktı adın neye çıkacaktı çocuklarını da düşün tabi ama kendini bu gibi duruma koydurma