Polikistik over sendromu
Ozlmslm yumurtalığımda kist vardı tabiki ben hamileyken öğrendim evlendim ve 1 ay sonra hamile kaldım kistte bebekle birlikte büyüdü bebeğe hiç bi zararı olmadı sezaryen oldum kistide aldılar
bende de pcos vardı evlenmeden önce de tahmin ediyordum düzensizlik kıllanma vs olduğu için . çocuk sahibi olmak içim dr a baş vurunca öğrendim kesin olarak. doktor info saşe diye bir ilaç önerdi toz şeklinde sabah akşam içtim diyet yaptım 2 ay sonra hamile kaldım baya işe yaradı düznli kullanım diyet spor çok işe yarıyor öneririm.[upl-image-preview url=//i.imgur.com/FJOBE0x.jpeg]
ilaç bu öneririm :)
Chde bana da teşhis konuşdu 70 kıloyum sence kıloyla alakalımı
dilaraakkaya hayır canım benim 70 kilo çok bir kilo degil ben 89 kiloyum ve bende de polikistik over var adetlerim düzenli hormon testim temiz ve şuan hamileyim kiloyla pek bir alakası yok canım benim
vanily geçmez seninle birlikte gider maalesef bu bir sendrom
Ozlmslm polikistik Over benimde var. Ve çok şükür 2. Bebeğime hamileyim. 63 kilo ile hamile kaldım ikisine de. İlaç kullanmadan adet olamiyorm ama bir macun kullandım çok fayda etti tavsiye ederm.
Nazo86 bende kullandım bende memnun kaldim
seniseviyorum doktor kiloyla alakali dedi ama
dilaraakkaya ben 89 kiloyum canım kalmasam ben hamile kalmazdım canım benim 98 kilodan 89 kiloya düştüm ve şuan 6 haftalık hamileyim inşallah sende en kısa zamanda hamile kalmanı nasip etsin inşallah rabbim
seniseviyorum cok sagol allah anali babali buyutsun
dilaraakkaya Amin inşallah canım benim rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın inşallah herkese annelik duygusunu tatmayı nasip etsin
Bende pcos hastasıyım evliliğimin ilk 4 yılı tedavilerle geçti. Bu hastalığın baş düşmanı kilo ve stres. Kilonuz yoksa eğer insülin direncinize ve süt hormonunuza baktırın. Süt hormonunun yüksekliği gebeliğe engel. Rahim filmi çektirin bi problem varmı diye.Oğlumu 4 yılın sonunda 69 kiloya düştüm 2. Aşılamada hamile kaldım. Kızım ise oğlumun doğumundan 10 ay sonra kendiliğinden geldi. Şimdi biri 3 yaşında biri 1,5 yaşında. Stres yapmayın bol bol dua edin sevgiler❤️
Aysegulxx ilacınızın adı diane 35 mi?
eger oysa çok yanlış başlamışsınız
banada 3ay onu kullan dediler kullandım
sonra başka ülkeye geldim
burdaki doktor o çok zararlı kullanma bir daha dedi
o yalnızca adeti düzenlemeye yarar sorunu kökden çözmez
ve bir süre sonra adet düzensizligi yaratacak
bıraktığınızda hormonlarınız yeniden karışacak
şuan bende nasıl muayne olucam nasıl düzelicek bu durum bilmiyorum
ibrahim saraçoğlunun bu konuda bir videosu var soğan suyu içememizi öneriyor