Şeytan işemesi mi please
Ask_hosmus 😂😂😂 allah korusun dışımdan besmele çektim şuan
Ask_hosmus sorma😂genelde ceyizlere yastıklara ve uzun tırnak içlerine diye söylüyor teyzelerimiz ninelerimiz😂
Akrep ahahah 😂😂 o daha iyi pamuk şeker ahaha güzelmiş 😂😂 büyük tuvaletini ne sanıyor götkuşağı mı, 🤭🤭🤭😂😂😂😂ay sakın yanlış anlama beni espri olsun diye yazdım 😘😘😘
Ask_hosmus hayır ya biz aramızda konuşuyoruz böyle. Sen kesin pamuk şekeri yapıyorsundur senden anca o çıkar diyor ahahhsjdjdjf 😂😂
Rouge evet annemle geçen dolap düzlüyoruz bu niye böyle sararmış dedim annemde şeytan işemiş dedi elimdekini fırlattım 🤷♀️at çöpe dedim gerek yok 😂😂
Ask_hosmus büyük tuvaletimi yapmadığımı düşünüyordur 😂😂😂😂😂
Ask_hosmus 😂😂😂😂cok güldüm bugün ya 😂insan inanmasa da tiksiniyor
Akrep ayy yaa ne kadar romantik😂😂deseydin bi tutam istermisin diye 😂😂
Ask_hosmus sıvamayalım fazla 😂 prenses benliğimden çıkmama gerek yok ahahahshshhshs
Rouge ay evet yaa Allah hep güldürsün yüzünü 💓 tiksinç ederim artık her lekeden😂😂
Ask_hosmus insallah seninde hep gülsün canım benim ❤️
Akrep ahahahahah😂 ay sen şuan gözümde nasıl canlandın biliyomusun bu hadisenin prenses çarkısında hadise giyinmiş ya o şekildesin şuan 😂😂
Rouge Amiiinnn hepimizin💓
Ask_hosmus 🥲😂 hadisede kimmiş
Rouge şeytan işemesi ya da şeytan eline kina yakması diye bir olay var. Acaba o mu diye dusundum. Cünkü misafirlik nevresimlerim ve 1 yıllık evliyim. Sadece 1 kez kullanıldı. Yani açılmamış olan birsey de lekelenemez. Avmlerde aylarca kapalı olan nevresimler lekenmedigi gibi. Ve 2 gün önce annemler geldi kalmak için çıkardım ve tekrar koymak için baktığımda nevresim de sarı lekeler oldgunu gördüm dediğim gibi ter lekesi değil. Cünkü ter lekesini biliyorum. Bu daha çok şeytanın kina yakması gibi birseydi. Ama anlayamadım ne olduğunu tek. Emin olduğum ter lekesi olmadığı