Ask_hosmus JartiyerliKedi evet pis kokuyorlar da hemen ölüyorlar kaldıramam onun ölmesini ondan almıyorum, kuşumuz vardı sabah kalktığımda ölmüştü çok ağlamıştım yaa ben hayvanların ölmesini kaldıramıyorum bi tuhaf oluyorum içim daralıyor
Akrep Ask_hosmus zor oluyor ya. Benim küçükken vardı yürüdüğü yere pıt kakası düşüyordu. Heryere işeyip duvarları kemiriyordu😂😂 kedi al en temizi en güzeli
Ask_hosmus Akrep kediye alerjisi var büyük oğlumun aşkom gözleri kıpkırmızı olup şişiyo gözleri kediyi bende severim
Rouge Bsrkaya canım büyüye bende yok demem ama herseyi buna baglamak olmaz basit seyler yani ter oldugunu sanmıyorum ama seytan işimesi degil yani seyyid bilir misin seyyid tanıdıgın oldu mu hic bilirsen bizde var o.
Rouge Cicilibicili allahım ya nasıl akıllarına geliyor seytan o kadar mı ne ceyiz sandık meraklısı bir işiyor bir cinsellik yani sırf besmele ceksinler işte tırnaklarını uzatmasınlar diye söylentiler cogu sey böyle biraz akıla mantıga arastırmalara bakmak lazım büyüklere tabiki inanıyoruz ama cogu da söylenti yani
Rouge JartiyerliKedi daha kötü seyler pesinde bence daha kötü meşguliyetleri vardır gidem de şu yastıga çöldürem demez bence 😂😂
JartiyerliKedi Ask_hosmus ya benimde 4 tane civcivim vardı yaaa 🥺🥺ozamanlar bebeğimde yoktu kafayı takmıştım eşim işten geldiğinde aa baba geldi falan diyordum. Sonra bir gün🥺saat 11di balkona çıkardım hava alsınlar diye bıraktım 11.kat olduğu için bisi olmaz dedim görmezler ve eve girip telefonla oynadım ve uyuya kalmışım bi uyandım ki öğlen (yazın) olmuş Allahım hemen koştum bi baktım pişmişsi civcivin kalanına hemen su verdim biri tamamen ölmüştü 4.yede su verdim yıkadım falan ama kendine gelmedi elimde öldüü akşama kadar ağlamıştım😭
Akrep Ask_hosmus oy yabrum benim ya 🥺🥺 biraz büyüsün belki geçer annesi o zaman alırsınız inşallah.. evde minnoş bi canlının olması çok güzel oluyor 💛
Ask_hosmus Akrep evet çok istiyorum çocuklarımın hayvanlarla büyümelerini, hayvan sever olsunlar,bakalım 1 sene daha geçsin bakıcam kediye yaklaştırıcam oğlumu hala aynıysa bi doktora götürürüm ilaç verir heralde dimi, çünkü çocuk bu illaki sokakta görüp dokunmak isticek
Akrep Ask_hosmus arkadaşımın alerjisi var bana gelirken astım spreyleri oluyor ya onlarla geliyor. Bi kaç puf sıkıyor o şekilde etki etmiyor. Ama inşallah büyüyünce bu denli şeylere ihtiyacı olmadan geçer gider💛
Ask_hosmus Akrep inşallah canım 3 buçuk yaşında daha kuzucuğum 😍 bir an önce geçsin kedileri çok seviyor, ayy anne çok tatlı diyo bana sıpa 😂😂
Ask_hosmus JartiyerliKedi ayy çok kötü yaa 11. Kat diyince aşağıya atladılar sandım, civciv de iyi bakmazsan ölüyo yani yeşil yerde bakman lazım ki yaşasın
Rouge JartiyerliKedi hepsi de yogundur kız😂seytandan daha fena insanlar var işsiz onlardan bu kadar sey beklemiyoruz dikkat etmiyoruz onlara da sey yapmak gerek .olmaz yani söylenti bunlar 😂
Akrep Ask_hosmus Yerim 😍 benim bebeğimde kedili eve doğdu🌸 evine gittiğim herkesinde kedisi var. Çocuğum kedisiz bir ev bilmiyor yaşama biçimimizin bu olduğunu düşünecek ileride😂😂
Milassmon Rouge ülke gündemi bu kadar yoğunken ben dümdüz bizim gibi halkla uğraşacağını sanmıyorum şeytanın yavv kdkdkdkd bilimsel bir açıklaması gardır mutlaka, terdir, yündendir, pamuktandır, kul tüyündendir, beklemektendir, yıkanmaktandır vs vs
Rouge Milassmon hahahaahah o kadar haklısın ki😂😂bende hic sanmıyorum.bazen düz bakmakta fayda var hemen böyle seylere gitmemek gerek dedigin gibi o kadar daha basit mantıklı nedenler var ki..
Ask_hosmus Akrep ayy ne güzel yaa hayalim buydu 😍 yaa herkes yok boğazına kıl giderse hasta olur çocuk diyorlar oldu mu senin ki hiç hasta
Milassmon Akrep akrepciğim benim de iki tane kedi yavrum var bebiş doğmadan kedişlerin tüylerimi kestirdiniz mi? Ben veterinere sordum kesebiliriz daha rahat edersiniz dedi ama bilemedim ya çok kararsızım ?