Cicilibicili Rouge bu daha ne ki bize annemler sandığa bir şey koyarken besmele çekip koyun yoksa seytanlar üstünde cinsellik yaşarmış öyle derlerdi Allahim o sarı lekeleri ona yararlandı yani 😂🤷♀️
Rouge Cicilibicili allahım ya nasıl akıllarına geliyor seytan o kadar mı ne ceyiz sandık meraklısı bir işiyor bir cinsellik yani sırf besmele ceksinler işte tırnaklarını uzatmasınlar diye söylentiler cogu sey böyle biraz akıla mantıga arastırmalara bakmak lazım büyüklere tabiki inanıyoruz ama cogu da söylenti yani
Akrep Bsrkaya Allah korusun , korkutma lütfen kendini🥺 evde bakara suresi falan dinleyebilirsin heryeri sirkeli suyla sil temizle. İçini ferah tut, yastıklarınıda yıkamaya ver tertemiz olurlar
Belmirmir Bsrkaya yok canım eskilerin lafı bu bizde de derlerdi ama sonradan öğrendim ki nemli kalıncada oluyormuş. Nemdendir yani
Ask_hosmus Belmirmir genelde sabun koy derler bide bu nem tutucular var ya pakette hani ayakkabıların içinde de çıkar, küçük pakette tuz gibi onlardan aralarına koy istersen
Ask_hosmus Akrep ama çok tatlılar yaa yerim 😍😍 istemsizce burnumu oynattın onlar gibi😂😂😂 ay tavşanın ölmüceğini bilsem alıcam beslicem evde çok tatlı hayvanlar yaa
Akrep Ask_hosmus zor oluyor ya. Benim küçükken vardı yürüdüğü yere pıt kakası düşüyordu. Heryere işeyip duvarları kemiriyordu😂😂 kedi al en temizi en güzeli
Ask_hosmus JartiyerliKedi evet pis kokuyorlar da hemen ölüyorlar kaldıramam onun ölmesini ondan almıyorum, kuşumuz vardı sabah kalktığımda ölmüştü çok ağlamıştım yaa ben hayvanların ölmesini kaldıramıyorum bi tuhaf oluyorum içim daralıyor
Ask_hosmus Akrep kediye alerjisi var büyük oğlumun aşkom gözleri kıpkırmızı olup şişiyo gözleri kediyi bende severim
Rouge Bsrkaya canım büyüye bende yok demem ama herseyi buna baglamak olmaz basit seyler yani ter oldugunu sanmıyorum ama seytan işimesi degil yani seyyid bilir misin seyyid tanıdıgın oldu mu hic bilirsen bizde var o.
Rouge JartiyerliKedi daha kötü seyler pesinde bence daha kötü meşguliyetleri vardır gidem de şu yastıga çöldürem demez bence 😂😂
JartiyerliKedi Ask_hosmus ya benimde 4 tane civcivim vardı yaaa 🥺🥺ozamanlar bebeğimde yoktu kafayı takmıştım eşim işten geldiğinde aa baba geldi falan diyordum. Sonra bir gün🥺saat 11di balkona çıkardım hava alsınlar diye bıraktım 11.kat olduğu için bisi olmaz dedim görmezler ve eve girip telefonla oynadım ve uyuya kalmışım bi uyandım ki öğlen (yazın) olmuş Allahım hemen koştum bi baktım pişmişsi civcivin kalanına hemen su verdim biri tamamen ölmüştü 4.yede su verdim yıkadım falan ama kendine gelmedi elimde öldüü akşama kadar ağlamıştım😭