Rouge ay evet yaa Allah hep güldürsün yüzünü 💓 tiksinç ederim artık her lekeden😂😂

Lemannn hayir canim sperm lekesi değil misafirlik nevresimlerimdi

Akrep ahahahahah😂 ay sen şuan gözümde nasıl canlandın biliyomusun bu hadisenin prenses çarkısında hadise giyinmiş ya o şekildesin şuan 😂😂

Rouge şeytan işemesi ya da şeytan eline kina yakması diye bir olay var. Acaba o mu diye dusundum. Cünkü misafirlik nevresimlerim ve 1 yıllık evliyim. Sadece 1 kez kullanıldı. Yani açılmamış olan birsey de lekelenemez. Avmlerde aylarca kapalı olan nevresimler lekenmedigi gibi. Ve 2 gün önce annemler geldi kalmak için çıkardım ve tekrar koymak için baktığımda nevresim de sarı lekeler oldgunu gördüm dediğim gibi ter lekesi değil. Cünkü ter lekesini biliyorum. Bu daha çok şeytanın kina yakması gibi birseydi. Ama anlayamadım ne olduğunu tek. Emin olduğum ter lekesi olmadığı

Rouge dediğim gibi bekleyen değil havasız olan değil açılmamış birsey daha basit düşüneceğim baska fikir gelmedi aklıma.

Akrep şeytan işiyor mu bilemem. Ama kina yakılması gibi hadisler var hep doğa üstü şeyler. Genelde yaygındır. Buda onlardan biri olabilir gibi düşündum bilemiyorum 🙄

Bsrkaya korkunu anlıyorum ama olabiliyor ürünlerin malından kaynaklı mı nedir bilmiyorum ama böyle bisey var basit düsünelim böyle şeylerin cogu söylenti ona bakılırsa neler neler diyolar herseyi onlara bağlamamak lazım aklımızı yitiririz mantıksal o kadar nedeni olabilirken buna tutunmayalım inancınız seyiniz tam olsun gerisi söylenti ne yaptın da yastığına işesin yani biraz mantıklı düsünürsek korkumuz yersiz lütfen bosuna kafaya takma

Bsrkaya Ben hiç duymadım canım.. o yüzden bişey demem doğru olmaz lakin böyle şeylere yorup kendini korkutma. Beklediği için leke olmuş olabilir. Mağazada olmuyor çünkü onun ısı ayarı vs onlara göre ayarlanmış, ambalajları falan özel oluyor.

T72_brt evet salya değil. Cünkü misafirlik ne resimlerimdi onlar. Ve daha 1 kez kullandım. 2 gün önce tekrar kullanacağımda sarı lekeler olduğunu gördüm anlayamadım

Akrep tam prensesin sen, o zaman bu benden sana gelsin YAKIŞIIIIR👑👑👑👑👑💓💓💓😘😘😘

Ask_hosmus bendende sana birsürü kalp gelsin 🥺🥺💛💛💛🌸🌸🌸🤍🤍💜💜🧡🧡💚💚💙💙❤️❤️🌈

Rouge yok ben büyüye inanan birisiyim. Acaba benim gibi yaşayan birileri oldu mu diye sordum ama pek fazla yaşayan olmamış 🙄 ya da buranın kitlesi az. Eminim vardır yaşayan. Ama. Insallah dediğimiz gibi ter veya başka birseydir çünkü aksini bende düşünmek istemiyorum… Yani bu kadar basit düşünemiyorum çünkü biz annemgilin evinde bile 1 günde 7 tane muska bulduğumuz için. Direk aklım oraya gitti. 🤷‍♀️