Ask_hosmus sıvamayalım fazla 😂 prenses benliğimden çıkmama gerek yok ahahahshshhshs
Şeytan işemesi mi please
Rouge ay evet yaa Allah hep güldürsün yüzünü 💓 tiksinç ederim artık her lekeden😂😂
Ask_hosmus insallah seninde hep gülsün canım benim ❤️
Akrep ahahahahah😂 ay sen şuan gözümde nasıl canlandın biliyomusun bu hadisenin prenses çarkısında hadise giyinmiş ya o şekildesin şuan 😂😂
Rouge Amiiinnn hepimizin💓
Ask_hosmus 🥲😂 hadisede kimmiş
Rouge şeytan işemesi ya da şeytan eline kina yakması diye bir olay var. Acaba o mu diye dusundum. Cünkü misafirlik nevresimlerim ve 1 yıllık evliyim. Sadece 1 kez kullanıldı. Yani açılmamış olan birsey de lekelenemez. Avmlerde aylarca kapalı olan nevresimler lekenmedigi gibi. Ve 2 gün önce annemler geldi kalmak için çıkardım ve tekrar koymak için baktığımda nevresim de sarı lekeler oldgunu gördüm dediğim gibi ter lekesi değil. Cünkü ter lekesini biliyorum. Bu daha çok şeytanın kina yakması gibi birseydi. Ama anlayamadım ne olduğunu tek. Emin olduğum ter lekesi olmadığı
Akrep böyle bişey sen eğer eşin çok haklı😂😘💓
Ask_hosmus 🥺🥺💞💞 teşekkür ederim bu kadar minik değilim ama olsun 😂🥲
Bsrkaya korkunu anlıyorum ama olabiliyor ürünlerin malından kaynaklı mı nedir bilmiyorum ama böyle bisey var basit düsünelim böyle şeylerin cogu söylenti ona bakılırsa neler neler diyolar herseyi onlara bağlamamak lazım aklımızı yitiririz mantıksal o kadar nedeni olabilirken buna tutunmayalım inancınız seyiniz tam olsun gerisi söylenti ne yaptın da yastığına işesin yani biraz mantıklı düsünürsek korkumuz yersiz lütfen bosuna kafaya takma
Akrep 😂😂 sarımısın esmer mi 🤭
Ask_hosmus Sarı 💛🥲
Akrep tam prensesin sen, o zaman bu benden sana gelsin YAKIŞIIIIR👑👑👑👑👑💓💓💓😘😘😘
Ask_hosmus bendende sana birsürü kalp gelsin 🥺🥺💛💛💛🌸🌸🌸🤍🤍💜💜🧡🧡💚💚💙💙❤️❤️🌈
Rouge yok ben büyüye inanan birisiyim. Acaba benim gibi yaşayan birileri oldu mu diye sordum ama pek fazla yaşayan olmamış 🙄 ya da buranın kitlesi az. Eminim vardır yaşayan. Ama. Insallah dediğimiz gibi ter veya başka birseydir çünkü aksini bende düşünmek istemiyorum… Yani bu kadar basit düşünemiyorum çünkü biz annemgilin evinde bile 1 günde 7 tane muska bulduğumuz için. Direk aklım oraya gitti. 🤷♀️