• Muhabbet
  • Erkekler ne tür hitap şeklinden hoşlanır?

Akrep bende yeni evliyken canim aşkım demeye utaniyordum. Sonra baktım yaşlı nene dedeler bile birbirine hayatım diyor 😂😂 dedim biz niye utaniyoruz, evliyiz zaten 😂

Sedaa türlü lakaplar icat ediyoruz bizde her geçen gün 😂😂😂 iş romantizmden çıkıyor bazen

Ask_hosmus Benim kayınvalide kayınpeder yanımızda bitanem bebeğim falan konuşuyorlar😂😂 kayınpederim annemin yanaklarını sıkıp iltifat falan ediyor hatta. Utanmak mümkün olmuyor böyle olunca🤦🏻‍♀️😂

Akrep bazen ben eşime sinirli ya da tripli oldugum zamanlar çocuklarla ilgili birsey konuşmam gerekse babası diyorum 😂 babası baksana bi diyorum. Eşim hic küsmez, sinirlense kızsa bile gülüm hayatım der, ama ben öyle degilim ya, sinirlenince hayatım diyesim gelmiyor. Babası diyorum 😂

Sedaa Allah muhabbetinizi/muhabbetimizi daim etsin 🥰🌸💛

Akrep amin canım inşallah ☺ bütün evliler birbirine hayatım canım desin 😂😁🌸💕

Zeynoke Büyüklerimizin yanında ismiyle sesleniyorum ama çok tuhaf geliyor ozaman ismini telaffuz edemiyorum resmen hiç alışık olmadığımdan 😃 Oda aynı şekilde ismimi söyleyince bi tuhaf olur 😃 biz hep karıcım kocacımlı konuşuruz bebeğim der, Birşey isticeksemm Canımm Koçişkosumm olur 🤣sinirliyken Kocaaa olur 🤣 Sevgilim dememi seviyor ama en çok kocacım dememi galiba ☺️

Akrep modern kaynana, kayınpeder onlar o zaman🤭😂😂 düğünümüze girdiğimizde gelin masasının önünde durduk eşim anlımdan öptü, neyse biz düğün CD lerini izliyorduk kaynanam gördü eşime sapık diyo🤭😂😂😂ne alakaysa🤷‍♀️😂😂

Zeynoke hahahahha genelde öküz ve Geri zekalı desemde 😄😆
            Bazen saçını tırnaklayıp haşin erkeğim diyorum 😄
            Noldu ne istiyorsun diyor 😄😆😆😆😆

Zeynoke ismi dışında her şeyi söylüyorum ismini söylediğim an bi ciddiyet oluyor bizde😂😂

Zeynoke biz kavgalıysak düzelene kadar ismimizle sesleniriz 😅 aramız iyiyken hayatım aşkım adımı söylerse Bi kötü oluyorum ben 🤦🏻‍♀️